Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Шоколад Callebaut

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Шоколад під маркою Barry Callebaut, виробляють за особливою технологією, розробленою майстрами однойменної компанії зі столітньою історією. Ніжний аромат, яскравий і запам'ятовується смак не залишить байдужими ласунів. Використовується для декорування, а також виготовлення ганаша, начинки, цукерок, їстівних скульптур.

Бельгійський шоколад Каллебаут

Кондитерський шоколад Barry Сallebaut купити можна в інтернет-магазині «La-Torta». При виготовленні використовуються рідкісні сорти какао-бобів, застосовуються ексклюзивні методики обсмажування і перемелювання. Продукцію відрізняє висока якість, а також збалансований склад, що забезпечує ідеальний кінцевий результат. Пропонуємо різноманітний асортимент шоколаду:

  • темнийбельгійський, ароматизований натуральної ваніллю Bourbon;
  • молочний- втілення класики, з ніжним смаком і ароматом, випускається в каллетах, що забезпечує швидкий результат і зручність в роботі;
  • кольоровий і ароматизований, доповнений смаками екзотичних плодів і спецій;
  • білий- з шовковистою ніжною текстурою, відрізняється високим вмістом масла какао, також до складу входить молочний порошок і фруктові ароматизатори;
  • термостабільні хрусткі палички і краплі з яскравим смаком і ароматом - ідеальна начинка для булочок і круасанів;
  • екстра-гіркий використовується для виготовлення фігурок, ганаша, глазурування морозива і кремів.

Також ви можете купити бельгійський шоколад Баррі Каллебаут сорту «Ruby», який відрізняється незвичайним рожевим кольором. Це особливий, четвертий сорт шоколаду після чорного, молочного та білого. При його виготовленні не використовуються ароматизатори та барвники, продукт відрізняється хорошою плинністю, смаком свіжості і фруктів.

Шоколад у порціях Barry Callebaut

Каллети (галети, дропси) - це застиглі шоколадні краплі певних розмірів. Дуже зручні у використанні, легко дозуються, зважуються і швидко плавляться. Продукт органічно вплітається в загальну смакову гаму, відрізняється високим вмістом какао, плавкість, що гарантує чудовий кінцевий результат.

Застосовується для відливання форм, глазурування, приготування ганаша, цукерок, мусів, кремів, морозива, соусів. Надає кондитерським виробам завершеного вигляду і насичений смак, залишаючи майстру свободу вибору для створення унікального кондитерського шедевра.

Інтернет магазин «La-Torta» рекомендує шоколад Callebaut купити в Києві - якісний бельгійський кондитерський шоколад

Тепер, купити бельгійський шоколад Баррі Каллебаут можна в інтернет-магазині «La-Torta». Продукція представлена в широкому асортименті, відрізняється різноманітністю смаків і ароматів. Доставка здійснюється протягом 1-3 робочих днів, діють система бонусів, акції та знижки!

Наша компанія працює з 2011 року, ми знаємо все про шоколад і тенденції кондитерської моди. Співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, тому гарантуємо якість і пропонуємо купити Сallebaut в Україні саме в нашій компанії. Зв'яжіться з нами за телефонами (073) 429-30-89 в Харкові, (067) 765-86-96 в Одесі і (096) 870-70-79 в Києві - все інше довірте професіоналам!

Ми можете купити шоколад Callebaut в наших магазинах Одеси, Харкова, Києва або замовити доставку Новою Поштою в інші міста України.

Вгору