Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська лопатка застосовується для подачі нарізаних на порції тортів, перекладання виробів, а також для рівномірного нанесення на поверхню глазурі, кремової маси, марципану, карамелі. Навіть найпростіший виріб перетворюється в кулінарний шедевр при правильному оформленні та подачі.
Лопатки кондитерські - види і особливості
Пропонуємо купити кондитерську лопатку в інтернет-магазині La-Torta. Товар представлений в асортименті, задовольнить запити професійних кулінарів і любителів домашньої випічки. За матеріалом виготовлення виділяють наступні види інструменту:
- Шпатель і лопатка силіконова кондитерська - найбільш частий вибір, що обумовлено властивостями матеріалу. Пристосування легко миються, термостійкий, не схильні до деформації. Зазвичай невеликих розмірів, використовуються для замішування тіста і нанесення декору.
- Ніж і лопатка для торта з нержавіючої сталі відрізняє функціональність, ергономічність, міцність, чудовий дизайн, тривалий термін служби. Інструмент застосовується для обмазування, перемішування, нарізки і сервіровки. Не підходять для роботи в посуді з антипригарним покриттям.
- Дерев'яні або пластикові пристосування використовуються для сервірування і приготування. Відрізняються демократичною ціною, проте недовговічні, сприйнятливі до температур і навантажень.
Професійна кондитерська лопатка для крему буває кутова, пряма, хвилеподібна, зубчаста, мастихін. Ручки виконані з жароміцних матеріалів, відрізняються ергономічністю, надійно закріплені і не хитаються.
Лопатка кондитерська купити, яку варто неодмінно, в асортименті представлена в інтернет-магазині La-Torta. Виберіть підходящий інструмент, зателефонуйте по одному з контактних телефонів і переконайтеся у високій компетенції менеджерів, неперевершену якість товару і сервісу!