Кількість
|
Вартість
|
||
|
Все про кондитерські різаки
Ще недавно споживчий ринок пропонував кулінарам обмежену кількість інструментів для творчості. Кондитерські ножі, шприци для нанесення крему становили весь арсенал кондитерів. Сьогодні асортимент значно розширився. Інтернет-магазин La-torta в Одесі пропонує увазі покупців різноманітні кондитерські товари та приладдя оптом і в роздріб. Наші ціни дозволяють кожному любителю випічки придбати відповідну продукцію, її висока якість сприяє встановленню довготривалих партнерських відносин з клієнтами.
Загальні відомості про кондитерські різаки
Що ж таке кондитерський різак? Це інструмент, який повинен бути в арсеналі кулінара, щоб полегшити його працю. Використовувати пристосування для розрізування коржів, мастики, тіста потрібно в процесі приготування багатьох кондитерських виробів. Існує кілька різновидів такого інструменту:
- різак для тіста - використовується для підготовки тестових заготовок з метою подальшої обробки;
- круглий кондитерський різак для нарізування підготовленого розкачане тісто. Принцип його роботи простий - інструментом прокочують по листу тіста в потрібних напрямках. Такий круглий ніж буває з хвилястим або прямим лезом. Існують розсувні моделі, що мають кілька лез-коліщаток. Випускаються вони односторонніми і двосторонніми. Використовуються для масового виробництва кондитерських виробів, дозволяють отримати велику кількість рівних, акуратних шматочків тесту;
- різак для мастики - використовується для нарізування рівних смуг цукрової пасти або обрізки мастики з підставки торта;
- різак для круасанів - пристосування, що дозволяє акуратно нарізати фігурки потрібної форми, просто прокочуючи роллером за підготовленим тістом. Відгуки покупців підтверджують, що його використання значно спрощує процес приготування даного виду випічки;
- кондитерський ніж - використовується для простого, швидкого нарізання бісквітних коржів. Потрібно встановити струну на потрібні поділи, притиснути бісквіт іншою рукою, плавно просувати ніж крізь корж. Товщину бісквіта можна відрегулювати, пересуваючи по розподілам струни.
З чого виробляються кондитерські різаки
До матеріалів для виготовлення кондитерських ножів пред'являються особливі вимоги. Для виробництва цих інструментів, найчастіше, використовується нержавіюча сталь, спеціальний пластик. Ці матеріали мають наступні експлуатаційними характеристиками:
- не бояться високих температур;
- екологічні, не завдають шкоди людині, навколишньому середовищу;
- стійкі до механічних пошкоджень;
- не втрачають властивостей під впливом звичайних миючих, чистячих засобів.
Навіщо використовувати різаки для кондитерських виробів
Створювати по-справжньому красиві торти, тістечка, пряники можна лише використовуючи професійний інструмент. Як початківці, так і досвідчені кондитери, можуть купити ніж для круасанів, різак для тіста або мастики в нашому інтернет-магазині, щоб оцінити зручність користування ними.
Перед початком роботи з тістом потрібно підготувати поверхню. Зручно, якщо це буде стільниця із пластику або скла, вініловий або мармуровий мат, плитка з кераміки. Потім необхідно виконати необхідні дії - нарізати тісто для подальшої обробки, вирізати вироби потрібної форми, розрізати готові коржі і т.д. Після використання інструменти потрібно ретельно вимити, висушити. При дотриманні правил експлуатації кондитерські різаки здатні служити довго і безвідмовно.
Чому нас вибирають
Замовлення кондитерських приладдя в La-torta - правильне рішення для всіх, хто цінує якість продукції і хоче купувати її за вигідною вартістю. Барвники, все для декору, молди, Вайнер, різаки, плунжери, печворк, форми для випічки тортів і кексів, інгредієнти, навчальні посібники - вас чекає великий асортимент на сайті компанії. На всі пропоновані інструменти надається гарантія. Наші переваги:
- оперативне обслуговування;
- різні способи оплати;
- доставка по Україні.
Створюйте власні солодкі шедеври разом з нами!