Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Підставки для торта

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Елегантне демонстрування солодощів - ключ до успіху для кожного ласуна, чи то майстер своєї справи, чи то новачок.
Основа для десерту, що обертається, надає можливість обертати солодкий виріб, полегшуючи тим самим його акуратне прикрашання. Така основа є незамінним елементом кондитерського приладдя, адже вона дає змогу досягти ідеальної рівності покриття. Ба більше, вона спрощує процес нанесення глазурі та створення малюнків.
Підставки-стенди можуть бути використані для сервірування найрізноманітніших ласощів: від капкейків, тістечок, кексів, мафінів до бутербродів, тарталеток, різноманітних закусок, суші та іншого. Вони значно економлять простір на святковому застіллі.

Які види підставок для торта?

У каталозі інтернет-магазину Ла Торта представлений великий вибір баз, опор і стендів для десертів: багатоповерхові, прикрашені, розбірні, пластикові, картонні, металеві, виконані з фанери і ДВП тощо. Усі запропоновані моделі виготовлені з екологічно чистих матеріалів, мають стійкість і антиковзаючу поверхню.
Наприклад, для маленьких тістечок і капкейків часто вибирають стенди з міцного картону, призначені для повторного використання. Для великих тортів ефектно підходять основи з ДВП, що збираються, і основи у формі куба. Багаторівневі конструкції для тортів стануть прекрасним рішенням для урочистих весільних тортів. Пластикові основи ідеально підійдуть для оформлення десертів на сімейні урочистості та дні народження.
Вибираючи такий посуд, важливо враховувати такі характеристики:

  • кількість поверхів;
  • колірне оформлення;
  • використовуваний матеріал;
  • ширину основи (а отже, і стійкість);
  • розміри (ширина, висота, діаметр тощо).
Вгору