Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високоякісний натуральний гіркий бельгійський шоколад з яскраво вираженим смаком обсмажених какао-бобів і легким ароматом ванілі.
Темний шоколад Couverture від Callebaut містить більш високий відсоток какао-масла і має широке вживання серед гурманів та кулінарних професіоналів.
Випускається шоколад в каллетах, така форма набагато легше плавиться і переходить в рідкий стан. Крім того, каллети дозволяють кондитерам економніше витрачати і правильно дозувати шоколад.
Чорний шоколад №70-30-38 має стандартну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, глазурі, ганашу, тіста; для декору кексів, тортів, печива.
Використовується для формування, глазурування і покриття кондитерських виробів. Застосовується в якості начинки, як ароматизатор мусів, кремів, морозива, вершків та соусів.
Можна вживати в чистому вигляді, робити шоколадні краплі в кашах і сирі. Незамінна смакова та енергетична добавка в ранковий сніданок – вівсянку і мюслі.
Рекомендації по роботі з шоколадом:
- температура розтоплення – 45-50°С;
- для кристалізації – максимум 45-50°C;
- швидке охолодження до 27°С;
- подальше нагрівання до 31-32°С, потім до 34,5°С;
- температура охолодження для глазурі 14-18°С, для молдів 8-12°С.
Склад: какао терте, цукор, какао масло, знежирений порошок какао, лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль.
Вміст какао продуктів: 70,5%
Країна походження какао-бобів: східноафриканські какао-боби, в основному сорт Форастеро.
Плинність: 2 краплі
Умови зберігання: зберігати при температурі +12°С +20°С та відносній вологості повітря не більше 70%, без сторонніх запахів в приміщенні.
Вага: 400 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія