Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Начинки і пасти

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Для більшості клієнтів кондитера не так важливий зовнішній вигляд виробу, як його начинка. Адже від неї безпосередньо залежать смакові якості десерту. Залежно від своїх характеристик начинки для кондитерів поділяються на:

  • однорідні та неоднорідні за текстурою;
  • термостабільні та нестабільні при нагріванні;
  • готові та такі, що потребують певної обробки перед використанням.

Ми пропонуємо купити кондитерські пасти з натуральним складом, повністю готові до застосування.

Деліпаста, або десертна паста, використовується в кулінарії для ароматизації та надання легкого відтінку холодним текстурам, таким як:

  • морозиво;
  • муси;
  • креми;
  • ганаші;
  • молочні коктейлі.

Вони також застосовуються для наповнення готових виробів - еклерів, профітролів, круасанів і як прошарок для тортів і тістечок.

Кондитерські начинки застосовують для виробів, що потребують випічки:

  • бісквітів;
  • печива;
  • кексів;
  •  круасанів;
  •  пасок;
  • пиріжків та інших хлібобулочних виробів.

Пасти для кондитерських виробів мають низку переваг:

  • термостабільність - начинки для кондитерських виробів не випливають із тіста під час випікання;
  •  морозостійкість - кондитерська паста не кристалізується і не втрачає своїх властивостей після заморозки (наприклад, під час додавання в морозиво);
  • гомогенність - пасти для кондитерських виробів мають однорідну консистенцію і розчиняються в будь-яких текстурах;
  • користь - у складі продукту фруктово-ягідні пюре, натуральні спеції та інші натуральні інгредієнти;
  • вартість - готова до застосування паста не поступається за ціною і смаковими якостями начинці, яку ви приготуєте вдома самостійно.

Ми рекомендуємо вводити наповнювач у кондитерські вироби на завершальній стадії приготування:

  • у морозиво перед заморожуванням;
  • у тісто перед додаванням білків (якщо вони необхідні за рецептом);
  • у крем перед додаванням білків (якщо вони необхідні за рецептом).
  • Витрата продукту: 70-100г на 1 кг тіста, морозива або іншої маси.

Наш інтернет магазин для кондитера пропонує широкий асортимент кондитерських паст італійського виробництва Fabbri. Серед них:

  • французька ваніль;
  • маракуйя;
  • манго;
  • троянда;
  • малина;
  • полуниця;
  • диня.

Купити кондитерські начинки ви можете як в інтернет-магазині La Torta, так і в наших офлайн-магазинах, які розташовані в Харкові, Києві, Одесі та Львові. Ми працюємо з ТК "Нова Пошта" і кур'єрською службою, тому доставка замовлення по Україні здійснюється максимально швидко.

Ми знаємо, як важлива ціна кінцевого продукту, тому пропонуємо максимально вигідні умови своїм клієнтам. У нас передбачена постійна 5%-ва знижка для оптових клієнтів (при оплаті замовлення на суму від 10000 грн), а також одноразові знижки з можливістю безкоштовної доставки.

Вгору