Кількість
|
Вартість
|
||
|
Темний бельгійський шоколад найвищої якості, володіє інтенсивним та насиченим смаком екстра-гіркого темного шоколаду. Продукт кошерно сертифікований.
Шоколад Couverture від Callebaut містить більш високий відсоток какао-масла і має широке вживання серед гурманів і кулінарних професіоналів. Не містить пальмового масла.
Випускається бельгійський шоколад у вигляді каллет. Висока плинність цього шоколаду гарантує відмінні кінцеві результати.
Каллети Barry Callebaut використовуються для приготування глазурі, тіста, ганашу, для декору кексів, тортів, печива. Є відмінною смакоароматичною добавкою для мусів, праліне, кремів, морозива, напоїв, соусів.
Оригінальний темний шоколад легко розплавляється і створює гарне глянсове покриття на десертах. Його можна застосовувати в якості наповнювача для круасанів та іншої солодкої випічки.
Шоколад досить пластичний. Підходить для відливання фігур і цукерок, глазурування цукерок. Після застигання фігури зберігають свою міцність, вони стійкі до невеликих перепадів температури, впливу вологи.
Рекомендуємо поєднувати каллети з різноманітними екзотичними фруктами, цитрусовими, кислими ягодами і фруктами, спеціями. Підходять для застосування в шоколадних фонтанах і фондю.
Чорний шоколад гарантовано здивує вас гарним блиском, приємним хрускотом, відмінним смаком і глибоким кольором!
Вміст какао-продуктів: 70,3%
Плинність: 4 крапель
Умови зберігання: зберігати при температурі +12°С +20°С та відносній вологості повітря не більше 70%, без сторонніх запахів в приміщенні.
Вага: 200 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія