Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Сублімовані продукти

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Сублімовані фрукти та ягоди відносять до продуктів, виготовлених з космічної технології. Процес сублімації передбачає заморозку з подальшим видаленням водяного льоду методом вакуумної сублімації (зневоднення). При цьому повністю зберігаються мікроелементи, поживна і біологічна цінність оброблюваних плодів. До переваг відносять високу концентрацію натурального аромату і пігменту, можливість тривалого зберігання, що обумовлює значну економію коштів.

Ягоди сублімовані - де використовують?

Зберігають в собі всі переваги нового продукту, використовуються в якості наповнювача і декору в кондитерських виробах. Без них неможливо уявити виробництво випічки, тортів, тістечок, каш швидкого приготування, чаїв та морозива. Продукт представлений цільними і подрібненими плодами, різноманітними сумішами, в т.ч. порошковими.

Вологість не перевищує 8%, що дає можливість застосування в розмолотому вигляді для фарбування і додання необхідних смакових властивостей коктейлів, тесту, кремів, напоїв. Сублімовані ягоди малини, ожини або полуниці підходять для посипання готового виробу і складання чайної композиції.

Інтернет-магазин «La-Torta» пропонує купити сублімовані ягоди за конкурентною вартості. Вся продукція сертифікована і відповідає санітарно-епідеміологічним нормам, рекомендована до застосування у різних вікових груп, в т.ч. дітей. Доставка здійснюється Новою поштою, самовивезення і кур'єрська доставка можливі в Києві, Харкові, Одесі.

Вгору