Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Ніжний білий шоколад з вершковим, злегка солодким смаком.
Цей незвичайний білий шоколад володіє шовковистою текстурою, дуже гармонійним, оксамитовим смаком і дарує м'яке відчуття свіжого молока із солодким відтінком. У роті відчувається невимушений і в той же час багатий вершковий смак. Продукт має знижений вміст цукру.
Особливості та застосування:
Шоколад від Barry Callebaut визнаний кондитерами і шоколатьє в усьому світі. До складу шоколаду Velvet входить більше какао масла, ніж в інші його види, і знижений вміст цукру (що робить його менш солодким).
Володіючи середнім рівнем густоти, бельгійський шоколад може бути використаний для глазурування і ароматизації кондитерських виробів, для відливання шоколадних фігурок і корпусних цукерок. Застосовується також в якості начинки для цукерок, мусів і ганашу, підходить для велюру.
Velvet ідеальний в найрізноманітніших комбінаціях: від незвичайних спецій таких, як грецький шафран, до незвичайних фруктів. Ніжний, м'який характер цього білого шоколаду розкриває весь свій смаковий букет.
Випускається у вигляді шоколадних монеток – каллет, завдяки чому швидко плавиться, зручно дозується та економно витрачається.
Плинність: 3 краплі
Склад: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор. Не містить ГМО.
Вміст: мін. какао 33,5%, молока 23,3%, жир 33,5%.
Походження какао-бобів: какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero.
Умови зберігання: зберігати в сухому місці, при температурі +12-20°С, відносна вологість не більше 70%.
Вага: 10кг
Виробник: Callebaut, Бельгія