Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мастика кондитерська в Україні
В даний час без оформлення мастикою не обходиться жоден святковий торт. За допомогою цього кондитерського солодкого прикраси будь-який десерт можна перетворити на справжній витвір мистецтва. Цукрова мастика являє собою пластичну масу для обтягування тортів, тістечок та іншої випічки. Вона має солодкий смак, легкий ванільний аромат і дуже практична в роботі. За допомогою цієї цукрової маси можна створити об'ємний фігурки на тортах, картинку або просто ідеально гладку поверхню.
Якщо ви вирішите купити мастику на торт, пропонуємо це зробити в інтернет-магазині La-Torta. З нами ви за лічені хвилини перетворите торт в справжній шедевр.
Мастика для торта купити в магазині Ла-Торта
Мастика кондитерська допоможе реалізувати будь-які творчі ідеї без особливих зусиль. Для роботи з нею не потрібно особливих навичок, з нею можуть впоратися навіть новачки в кондитерській справі. Досить приготувати цукрову масу і покрити рівним шаром корж або зліпити з неї квіти, скульптури, мережива, багаторівневі елементи декору і все інше, на що вистачить вашої фантазії. Цукрова мастика, в основному, буває білого кольору. Колір можна отримати шляхом змішування з гелеобразную барвниками, які розчиняються у воді. Можна також пофарбувати поверхню виробу за допомогою кистей.
Кондитерська мастика не псується тривалий час і відмінно зберігає задану форму. Вона буває:
- універсальна - вона призначена для ліплення і покриття;
- для обтягування - відрізняється особливою м'якістю і еластичністю, не втрачає своїх властивостей навіть після перебування в холодильнику, її можна з легкістю натягнути на різні форми;
- для ліплення - являє собою щільну масу, яка підходить для ліплення фігур різної форми і розмірів;
- квіткова - розкочується дуже тонким шаром, що нагадує шар скла, за допомогою неї можна сформувати необхідні вигини і текстури.
Купити мастику для торта можна в інтернет-магазині «Ла-Торта». У відповідному розділі сайту ви знайдете безліч видів мастики різних відтінків і фактури, оптом і в малих обсягах, а також барвники і різні інструменти для роботи.
Як працювати з мастикою для торта?
Для роботи з цим матеріалом, за своєю консистенцією нагадує пластилін, можна ліпити будь-які фігури. Робота з мастикою - це ціле мистецтво. Оволодіти ним досить просто, головне, запастися терпінням. Для прикраси кондитерських виробів вам потрібно буде використовувати цілий набір спеціальних інструментів, які можна купити в нашому магазині.
Вам буде потрібно наступний кондитерський інвентар для роботи з мастикою:
- силіконовий килимок на якому будуть розкочуватися матеріал і лепіться прикраси з мастики. Такий килимок дуже зручний, тому що не ковзає по поверхні;
- скалка, переважно, пластикова;
- лопатка і праску для вирівнювання мастики;
- молдавсько, плунжери для мастики;
- ножі, що мають ролик з зубчиками;
- синтетичні кисті для склеювання деталей і покриття барвниками;
- штампи і трафарети для мастики;
- щипці для створення візерунка;
- Вайнер для мастики, за допомогою яких виготовляються квіти, пелюстки, листочки;
- каттери для фігурок - з їх допомогою вирізаються круглі деталі.
Після отримання консистенції аналогічної пластиліну, харчова мастика для торта загортається в плівку з поліетилену і залишається ненадовго в холодильнику. Це потрібно для досягнення пластичності. Завдяки харчових фарбників виходять яскраві торти. Барвник додають в процесі замісу маси.
Для обтягування торта необхідно виконати кілька кроків:
- Розкачати пласт діаметром в 2 рази більше торта, розгладити його за допомогою прасування.
- За допомогою пластикової качалки пласт переноситься на кондитерський виріб.
- Праскою розгладжуються боки, прибираються складки.
- За допомогою ножа забирається зайвий матеріал.
Якщо ви хочете втілити свої ідеї у вигляді картини або аплікації на торті, вам потрібно купити щипці для мастики.
Існує багато варіантів приготування мастики, прикраси з допомогою неї випічки. Кожен вибирає найбільш підходящий за смаком рецепт і вид мастики. У нашому інтернет-магазині La-Torta ви можете придбати безліч видів цього солодкого прикраси для тортів. Вашій увазі пропонується кольорова, молочна, ванільна і шоколадна мастика.
Якщо ви хочете створювати кондитерські шедеври, які не тільки сподобаються вашим близьким, але і захопить ваших клієнтів, вам необхідно купити молдавсько для мастики.
Як прикрасити торт мастикою?
В оформлення тортів входить прикраса торта готової мастикою і ліплення декоративних елементів. Таких варіантів існує безліч, тому не тільки новачки, але і досвідчені кондитери періодично знайомляться з новинками за допомогою тематичних майстер-класів.
Розглянемо найпростіше прикраса, яку можна виконати в домашніх умовах навіть початківцю кондитерові. Щоб прикрасити святкову випічку, знадобиться готова мастика для торта, якій потрібно буде покрити виріб. Для цього необхідно виконати наступні етапи:
- Розкачати пласт, обтягнути їм кондитерський виріб, коли коржі повністю охолонуть. Після того, як покриття вирівняно і зайві краю обрізані, можна переходити до декору;
- Торт буде мати більш привабливий зовнішній вигляд, якщо нижні краї оформити у вигляді спіднички. За допомогою каттеров різних діаметрів потрібно вирізати кружальця, які будуть виконувати роль квіткових пелюсток і листочків.
- Вайнер допоможуть надати пелюсткам природність. Після чого з деталей з'єднуються квіти, які потрібно буде акуратно наносити і закріплювати на поверхні виробу. Для з'єднання дрібних елементів призначений харчової клей. Кремом можна зробити написи.
Робота з кондитерської мастикою не тільки дозволяє дати волю своїй фантазії і винахідливості. Вона також вимагає уважності і точного дотримання рецепта приготування. Важливо знати, на що кріпити декор, визначити скільки потрібно матеріалу. Важливо розрахувати витрати всіх інгредієнтів, щоб маса не вийшла дуже рідка.
З чого робиться мастика для торта?
Солодка мастика в своїй основі містить цукрову пудру. Крім неї до складу входить:
- крохмаль (пшеничний або кукурудзяний);
- рослинна олія;
- лимонна кислота;
- вода;
- загущувач.
Як добавки використовують желатин, яєчний білок, зефір, марципан і маршмеллоу. Мастику купують в готовому вигляді. А також роблять і їдять в домашніх умовах. Мастика може бути зі згущеним молоком, шоколадна, желатинова, цукрова. Яка з них найсмачніша сказати складно, це залежить від смаку і кулінарних пристрастей.
Як швидко висушити мастику для торта?
Щоб уникнути неприємних сюрпризів, потрібно знати, скільки сохне мастика і що потрібно робити, щоб висушити її швидше. В результаті неправильної сушки вона може втратити форму, потріскатися або поплисти. Існує кілька варіантів сушки:
- в сухому приміщенні при кімнатній температурі - це найдовший спосіб. Вироби накриваються серветкою, щоб запобігти попаданню пилу. Висихання відбувається протягом декількох днів;
- за допомогою цукрової пудри або крохмалю - вироби швидко сохнуть на поверхні, посипаною великою кількістю крохмалю або пудри;
- за допомогою холодного фена або вентилятора - найшвидший спосіб, але без певного досвіду і навичок його не рекомендується використовувати, щоб не зіпсувати кондитерський шедевр. Деталі при цьому не повинні бути занадто тонкими.
Скільки зберігається мастика для торта?
Матеріал для зберігання потрібно ретельно упакувати в плівку з поліетилену або в герметичний контейнер, щоб виключити потрапляння повітря або вологи. Це забезпечить найтриваліше зберігання - протягом місяця. Можна зберігати і в холодильнику, і в шафі, головне, щоб дотримувалася умова повної герметичності.
Де в Україні можна купити їстівну мастику оптом
Якщо у вас виникло питання, де взяти солодку мастику для ліплення недорого і на самих вигідних умовах - відповідь є! Купити харчову мастику в Україні можна в магазині кондитерської мастики «Ла-Торта».
На сторінках каталогу нашого сайту можна подивитися скільки коштує найкраща і найдешевша кулінарна мастика. У нас ви можете придбати матеріал для кулінарних шедеврів оптом і поштучно. Тут ви знайдете величезний асортимент продукції. У нас продається м'яка біла мастика, солодка шоколадна, блискуча, безліч інших видів і необхідні інструменти для роботи з ними.
Інтернет магазин «La-Torta» - кондитерська мастика купити в Києві - цукрова мастика для обтягування торта
Спеціально для вас магазин Ла-Торта пропонує наступні переваги: хороша ціна, висока якість товару і бездоганна репутація, підтверджена часом і відгуками наших постійних клієнтів.
У разі, якщо ви хочете з яких-небудь причин зробити повернення товару, придбаного в магазині La-Torta, у вас є можливість обміняти або повернути його в продовженні двох тижнів після здійснення покупки, якщо не буде порушена цілісність заводської упаковки і буде збережений товарний вигляд .
Вам надається доставка поштою або кур'єрськими службами, оплата в будь-якій зручній для вас формі. Замовити мастику для торта в інтернет магазині можна зателефонувавши за телефоном, вказаним на сайті або оформивши замовлення онлайн. З порядком оформлення покупки, умовами доставки ви можете ознайомитися у відповідних розділах сайту.
Ви можете купити кондитерську мастику в наших магазинах Одеси, Харкова, Києва або замовити доставку Новою Поштою в інші міста України.