Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мастика кондитерська

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Мастика кондитерська в Україні

В даний час без оформлення мастикою не обходиться жоден святковий торт. За допомогою цього кондитерського солодкого прикраси будь-який десерт можна перетворити на справжній витвір мистецтва. Цукрова мастика являє собою пластичну масу для обтягування тортів, тістечок та іншої випічки. Вона має солодкий смак, легкий ванільний аромат і дуже практична в роботі. За допомогою цієї цукрової маси можна створити об'ємний фігурки на тортах, картинку або просто ідеально гладку поверхню.

Якщо ви вирішите купити мастику на торт, пропонуємо це зробити в інтернет-магазині La-Torta. З нами ви за лічені хвилини перетворите торт в справжній шедевр.

Мастика для торта купити в магазині Ла-Торта

Мастика кондитерська допоможе реалізувати будь-які творчі ідеї без особливих зусиль. Для роботи з нею не потрібно особливих навичок, з нею можуть впоратися навіть новачки в кондитерській справі. Досить приготувати цукрову масу і покрити рівним шаром корж або зліпити з неї квіти, скульптури, мережива, багаторівневі елементи декору і все інше, на що вистачить вашої фантазії. Цукрова мастика, в основному, буває білого кольору. Колір можна отримати шляхом змішування з гелеобразную барвниками, які розчиняються у воді. Можна також пофарбувати поверхню виробу за допомогою кистей.

Кондитерська мастика не псується тривалий час і відмінно зберігає задану форму. Вона буває:

  • універсальна - вона призначена для ліплення і покриття;
  • для обтягування - відрізняється особливою м'якістю і еластичністю, не втрачає своїх властивостей навіть після перебування в холодильнику, її можна з легкістю натягнути на різні форми;
  • для ліплення - являє собою щільну масу, яка підходить для ліплення фігур різної форми і розмірів;
  • квіткова - розкочується дуже тонким шаром, що нагадує шар скла, за допомогою неї можна сформувати необхідні вигини і текстури.

Купити мастику для торта можна в інтернет-магазині «Ла-Торта». У відповідному розділі сайту ви знайдете безліч видів мастики різних відтінків і фактури, оптом і в малих обсягах, а також барвники і різні інструменти для роботи.

Як працювати з мастикою для торта?

Для роботи з цим матеріалом, за своєю консистенцією нагадує пластилін, можна ліпити будь-які фігури. Робота з мастикою - це ціле мистецтво. Оволодіти ним досить просто, головне, запастися терпінням. Для прикраси кондитерських виробів вам потрібно буде використовувати цілий набір спеціальних інструментів, які можна купити в нашому магазині.

Вам буде потрібно наступний кондитерський інвентар для роботи з мастикою:

  • силіконовий килимок на якому будуть розкочуватися матеріал і лепіться прикраси з мастики. Такий килимок дуже зручний, тому що не ковзає по поверхні;
  • скалка, переважно, пластикова;
  • лопатка і праску для вирівнювання мастики;
  • молдавсько, плунжери для мастики;
  • ножі, що мають ролик з зубчиками;
  • синтетичні кисті для склеювання деталей і покриття барвниками;
  • штампи і трафарети для мастики;
  • щипці для створення візерунка;
  • Вайнер для мастики, за допомогою яких виготовляються квіти, пелюстки, листочки;
  • каттери для фігурок - з їх допомогою вирізаються круглі деталі.

Після отримання консистенції аналогічної пластиліну, харчова мастика для торта загортається в плівку з поліетилену і залишається ненадовго в холодильнику. Це потрібно для досягнення пластичності. Завдяки харчових фарбників виходять яскраві торти. Барвник додають в процесі замісу маси.

Для обтягування торта необхідно виконати кілька кроків:

  1. Розкачати пласт діаметром в 2 рази більше торта, розгладити його за допомогою прасування.
  2. За допомогою пластикової качалки пласт переноситься на кондитерський виріб.
  3. Праскою розгладжуються боки, прибираються складки.
  4. За допомогою ножа забирається зайвий матеріал.

Якщо ви хочете втілити свої ідеї у вигляді картини або аплікації на торті, вам потрібно купити щипці для мастики.

Існує багато варіантів приготування мастики, прикраси з допомогою неї випічки. Кожен вибирає найбільш підходящий за смаком рецепт і вид мастики. У нашому інтернет-магазині La-Torta ви можете придбати безліч видів цього солодкого прикраси для тортів. Вашій увазі пропонується кольорова, молочна, ванільна і шоколадна мастика.

Якщо ви хочете створювати кондитерські шедеври, які не тільки сподобаються вашим близьким, але і захопить ваших клієнтів, вам необхідно купити молдавсько для мастики.

Як прикрасити торт мастикою?

В оформлення тортів входить прикраса торта готової мастикою і ліплення декоративних елементів. Таких варіантів існує безліч, тому не тільки новачки, але і досвідчені кондитери періодично знайомляться з новинками за допомогою тематичних майстер-класів.

Розглянемо найпростіше прикраса, яку можна виконати в домашніх умовах навіть початківцю кондитерові. Щоб прикрасити святкову випічку, знадобиться готова мастика для торта, якій потрібно буде покрити виріб. Для цього необхідно виконати наступні етапи:

  1. Розкачати пласт, обтягнути їм кондитерський виріб, коли коржі повністю охолонуть. Після того, як покриття вирівняно і зайві краю обрізані, можна переходити до декору;
  2. Торт буде мати більш привабливий зовнішній вигляд, якщо нижні краї оформити у вигляді спіднички. За допомогою каттеров різних діаметрів потрібно вирізати кружальця, які будуть виконувати роль квіткових пелюсток і листочків.
  3. Вайнер допоможуть надати пелюсткам природність. Після чого з деталей з'єднуються квіти, які потрібно буде акуратно наносити і закріплювати на поверхні виробу. Для з'єднання дрібних елементів призначений харчової клей. Кремом можна зробити написи.

Робота з кондитерської мастикою не тільки дозволяє дати волю своїй фантазії і винахідливості. Вона також вимагає уважності і точного дотримання рецепта приготування. Важливо знати, на що кріпити декор, визначити скільки потрібно матеріалу. Важливо розрахувати витрати всіх інгредієнтів, щоб маса не вийшла дуже рідка.

З чого робиться мастика для торта?

Солодка мастика в своїй основі містить цукрову пудру. Крім неї до складу входить:

  • крохмаль (пшеничний або кукурудзяний);
  • рослинна олія;
  • лимонна кислота;
  • вода;
  • загущувач.

Як добавки використовують желатин, яєчний білок, зефір, марципан і маршмеллоу. Мастику купують в готовому вигляді. А також роблять і їдять в домашніх умовах. Мастика може бути зі згущеним молоком, шоколадна, желатинова, цукрова. Яка з них найсмачніша сказати складно, це залежить від смаку і кулінарних пристрастей.

Як швидко висушити мастику для торта?

Щоб уникнути неприємних сюрпризів, потрібно знати, скільки сохне мастика і що потрібно робити, щоб висушити її швидше. В результаті неправильної сушки вона може втратити форму, потріскатися або поплисти. Існує кілька варіантів сушки:

  • в сухому приміщенні при кімнатній температурі - це найдовший спосіб. Вироби накриваються серветкою, щоб запобігти попаданню пилу. Висихання відбувається протягом декількох днів;
  • за допомогою цукрової пудри або крохмалю - вироби швидко сохнуть на поверхні, посипаною великою кількістю крохмалю або пудри;
  • за допомогою холодного фена або вентилятора - найшвидший спосіб, але без певного досвіду і навичок його не рекомендується використовувати, щоб не зіпсувати кондитерський шедевр. Деталі при цьому не повинні бути занадто тонкими.

Скільки зберігається мастика для торта?

Матеріал для зберігання потрібно ретельно упакувати в плівку з поліетилену або в герметичний контейнер, щоб виключити потрапляння повітря або вологи. Це забезпечить найтриваліше зберігання - протягом місяця. Можна зберігати і в холодильнику, і в шафі, головне, щоб дотримувалася умова повної герметичності.

Де в Україні можна купити їстівну мастику оптом

Якщо у вас виникло питання, де взяти солодку мастику для ліплення недорого і на самих вигідних умовах - відповідь є! Купити харчову мастику в Україні можна в магазині кондитерської мастики «Ла-Торта».

На сторінках каталогу нашого сайту можна подивитися скільки коштує найкраща і найдешевша кулінарна мастика. У нас ви можете придбати матеріал для кулінарних шедеврів оптом і поштучно. Тут ви знайдете величезний асортимент продукції. У нас продається м'яка біла мастика, солодка шоколадна, блискуча, безліч інших видів і необхідні інструменти для роботи з ними.

Інтернет магазин «La-Torta» - кондитерська мастика купити в Києві - цукрова мастика для обтягування торта

Спеціально для вас магазин Ла-Торта пропонує наступні переваги: хороша ціна, висока якість товару і бездоганна репутація, підтверджена часом і відгуками наших постійних клієнтів.

У разі, якщо ви хочете з яких-небудь причин зробити повернення товару, придбаного в магазині La-Torta, у вас є можливість обміняти або повернути його в продовженні двох тижнів після здійснення покупки, якщо не буде порушена цілісність заводської упаковки і буде збережений товарний вигляд .

Вам надається доставка поштою або кур'єрськими службами, оплата в будь-якій зручній для вас формі. Замовити мастику для торта в інтернет магазині можна зателефонувавши за телефоном, вказаним на сайті або оформивши замовлення онлайн. З порядком оформлення покупки, умовами доставки ви можете ознайомитися у відповідних розділах сайту.

Ви можете купити кондитерську мастику в наших магазинах Одеси, Харкова, Києва або замовити доставку Новою Поштою в інші міста України.

Мастика для торта Україна

Мастика на торт купити

Мастика купити Україна

цукрова мастика

Мастика купити Київ

Мастика для тортів

шоколадна мастика

Купити мастику Київ

Купити мастику для торта Київ

Купити мастику для торта

Вгору