Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Аерографи кондитерські

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Аерограф для кондитерів призначений, щоб створювати красиві і незвичайні вироби. У харчовій сфері використовується обладнання з соплом 0,3-0,5 мм в діаметрі. Якщо застосовується в'язке сировину, то сопло підійде від 0,5 мм.

Аерограф для торта, ціна якого представлена в каталозі «La-torta», дозволить зробити красивий і точний малюнок або напис на виробі. У кожної моделі певні особливості, методи подачі фарби, різні компресори та обсяги.

Краскопульт кондитерський в інтернет магазині

При кондитерській сфері діяльності харчові аерографи застосовуються для виготовлення, прикраси тортів, десертів, тістечок або цукерок. Вибір кольору забезпечується спеціальними харчовими барвниками, а найбільш економними вважаються гелевидні види. Вони рівномірно розподіляються на десерті.

Використовувати обладнання дуже просто, воно легко збирається і розбирається, не викликає проблем з обслуговуванням. При роботі потрібно зберігати плавність рухів, для потрібної насиченості кольору вибирається певний тиск.

Купити аерограф кондитерський в Україні

Для роботи обладнання застосовується невеликий компресор різного типу. Під час розпилювання на торти або десерти не потрапляють сторонні частинки. Повітряний потік завжди стабільний, становить від 0 до 15 psi. Кондитерський аерограф для тортів працює під тиском 1 атм.

У звичайних пристроях використовується метод подвійної дії, що допомагає самостійно встановити повітряний потів, незважаючи на обсяги фарб. Ємність для барвника ставиться вгорі корпусу, подача проводиться шляхом гравітаційного методу. За допомогою голчастого клапана здійснюється настройка обсягів фарби.

Для чищення апаратури потрібно використовувати серветки і теплу воду. Процедура проводиться на включеному компресорі. Насамперед видаляється залишок матеріалів зі стінок, закриваючи сопло ганчіркою. Далі, чиститься все система, сопло шляхом опускання фарбопульта в воду. В кінці все розбирається, необхідні вузли промиваються окремо.

Якщо необхідний аерограф кондитерський, купити його слід у перевірених компаній. Фахівці «La-torta» допоможуть визначитися з вибором. На даний момент в каталозі є кілька основних видів фарбопульта:

  1. Navite.
  2. Tagore.
  3. Art of Cake.

Кожен з них відрізняється за характеристиками і вартості, але ціна залишається доступною для будь-якого кондитера. Після оформлення замовлення можлива доставка в будь-які міста України. Самі магазини розташовані в місті Київ, Одеса і Харків.

Вгору