Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спеціальний темний термостабільний шоколад для випічки у вигляді великих шматочків (крапельок).
Краплі на 100% складаються з темного бельгійського шоколаду з пониженим вмістом какао-масла. За рахунок цього відмінно витримують температуру до 200°C і зберігають всі свої властивості, не згорають, не плавляться навіть при звичайній кімнатній температурі; стійкі до окислення.
Мають добре збалансований смак і чудовий аромат. Надають кондитерським виробам приємний смак та оригінальний зовнішній вигляд.
Застосування:
Темний шоколад Callebaut незамінний для приготування солодкої випічки, прикрашання десертів та питного шоколаду. Добре зберігає форму крапель на поверхні і всередині виробів після випічки на кексах, листкових виробах, пирогах, печивах.
Використовується для приготування цукерок, тортів, бісквітів, тістечок, круасанів, мафінів, солодких начинок.
Рекомендуємо: додавати темні краплі в тісто в останній момент і недовго збивати, щоб запобігти деформації крапель і тісто не встигло пофарбуватися в шоколадний колір.
Плинність: 1 крапля
Склад: какао терте 43,5%, цукор, масло-какао, декстроза, емульгатор: соєвий лецитин. Не містить ГМО.
Вміст какао продуктів: 47,9%.
Умови зберігання: зберігати при температурі +12°С +20°С і відносній вологості повітря не більше 70%, без сторонніх запахів в приміщенні.
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення
Вага: 200 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія