Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Шоколад Рубін – нові та абсолютно натуральні ласощі, розроблені майстрами шоколадного мистецтва «Barry Callebaut».
Шоколад створений з рубінових какао бобів – без додавання барвників або фруктових ароматизаторів. Володіє інтенсивним фруктовим смаком і характерним червонуватим відтінком.
Рубіновий боб унікальний тим, що в ньому природним чином присутні свіжі ягідно-фруктові та квіткові ноти. Какао-боби поставляються з різних регіонів світу (Бразилія, Еквадор і республіка Кот-д'Івуар).
Це четвертий тип шоколаду, який пропонує абсолютно нові смакові відчуття, не гіркі, не молочні та не солодкі, а щось середнє між ягідно-фруктовим смаком і соковитою ніжністю.
З його всебічної плинністю шоколад рубай RB1 ідеально підходить для широкого спектру застосувань:
Рожевий шоколад здатний кардинально змінити смак деяких страв і створити натурально рожеву оболонку для цукерок і кексів з дивовижним фруктовим відтінком.
Використовується для формування, глазурування і декорування виробів; для мусів, ганашу, соусів і морозива.
Новинка відмінно поєднується зі смаком:
• рожевого шампанського;
• сиру з благородною блакитною пліснявою;
• солоної карамелі.
Плинність: 3 краплі
Вага – заводська упаковка 2,5 кг
Виробник – Бельгія