Айсінг «королівська глазур» - один з видів декорування кондитерських виробів. Розрізняють пластичну і класичну солодку масу. У першому варіанті напівфабрикат по щільності ідентичний мастиці, а для створення прикраси використовують силіконові килимки і молди. Масою для декорування заповнюють основу, залишають для просушування, після чого укладають відповідно до творчою задумкою. Класичний декор має більш рідку консистенцію і наноситься безпосередньо на готовий десерт за допомогою шприца, при створенні об'ємних фігур - відливається в молдах. Для спрощення творчого процесу необхідно придбати все для айсінгу.
В інтернет-магазині La-Torta можна купити інструменти для айсінгу в асортименті:
Весь товар бездоганної якості, безпечний і відповідає суворим вимогам Євросоюзу. Вартість демократична, що дозволяє повністю укомплектувати робочий простір кондитера необхідними аксесуарами.