Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосова паста / Основа для приготування кокосового молока, смузі, шейків, коктейлів, супів.
Натуральна кокосова паста "AUMI" перетирається при температурі, яка не перевищує 48°C . Для виробництва використовується висушена кокосова м'якоть вищого гатунку з максимальною жирністю 65%. Паста містить в собі, як кокосове масло так і всю клітковину, білки, вуглеводи, мінерали та вітаміни.
Склад: 100% натуральна кокосова паста. Може містити сліди інших горіхів.
Без ГМО.
Застосування:
Відмінна основа для приготування горіхового і кокосового молока, смузі, шейка, а також східних супів. Також може бути використана в кремах, десертах, випічці.
Оскільки вона на 65% складається з кокосового масла, то так само застигає при температурі не вище 25°C. Якщо Ви хочете, щоб паста стала рідкою, то потрібно прогріти її до температури 29°C. Це легко робиться, якщо опустити баночку в ємність з теплою водою. Якщо потрібно, щоб вона була м'якою, то оптимальна температура повинна бути близько 26°C.
Класичний рецепт:
- Кокосова паста – 200-300 г,
- Вода – 700 г,
- Кленовий сироп – 20-30 г,
- Дрібка солі,
- Натуральний ванільний екстракт – 1 чайна ложка.
Можна робити тільки з води і пасти АУМІ (пропорції такі ж) – буде класичний простий смак. Все перебити в професійному блендері – пару хвилин з теплою водою. Бажано відфільтрувати через марлю, щоб не було осаду.
Чим професійніший (потужніший) блендер, тим менше можна кидати пасти, так як буде краща екстракція і змішування. Масло і підсолоджувач піднімають рівень жирності і глюкози, наближаючи молоко за органолептикою максимально до коров'ячого. Можна використовувати цукор.
Не бійтеся експериментувати з пропорціями.
Термін придатності – 12 місяців
Вага – 100 грам
Виробник – ТОВ "АУМІ"