Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Айсінг

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Серед різноманіття солодкого декору особливе місце займає айсінг – цукрова глазур для прикрашання кондитерських виробів. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати айсінг для пряників, тортів, печива та іншої випічки.

Каталог айсінгу в інтернет-магазині La-Torta

У нашому каталозі ви знайдете глазур для виготовлення об’ємних конструкцій, створення написів і візерунків:

  • сухі суміші від Criamo;
  • айсінг від IL-Gloss;
  • білкові порошки від YERO.

Ви можете обрати упаковку будь-якого об’єму: 100, 200, 250 або 500 грамів.

Переваги айсінгу

Кондитерська глазур дозволяє втілювати в реальність будь-які задумки щодо дизайну. Вона забезпечує рівне матове покриття, не тріскається і не тече завдяки щільній і густій консистенції. Дотичні кольори не змішуються між собою.

Процес приготування глазурі із сухої суміші простий, тому ви можете зробити будь-яку кількість. Готовий айсінг може зберігатися без втрати робочих властивостей кілька днів.

Поради щодо роботи з айсінгом

Використання глазурі – найпростіший спосіб зробити кондитерський виріб ще привабливішим і апетитнішим. Але для того, щоб айсінг на торт вийшов дійсно бездоганним, важливо дотримуватися кількох правил.

Порада 1: Чим дрібніша цукрова пудра, тим краще. Якщо в глазурі будуть крупинки, вона втратить свою пластичність і стане непридатною для виготовлення ажурних фігурок.

Порада 2: Не збивайте глазур для пряників занадто сильно. Початківцям, які ще не мають достатнього досвіду для роботи з глазур'ю, краще використовувати виделку, щоб довести суміш до однорідного стану. Працювати міксером слід на мінімальній швидкості, перенасичений бульбашками айсінг може втратити свою міцність.

Порада 3: Перед використанням порцію айсінгу необхідно вигладжувати, розмазуючи по чистій поверхні за допомогою лопатки. Такий спосіб дозволить позбутися бульбашок повітря.

Порада 4: Переконайтеся в готовності айсінгу: занурте палець у суміш, якщо вона не стікає назад у миску, а залишається на пальці у формі жорсткого піка – глазур для пряників готова.

Порада 5: Вироби з глазурі сохнуть при кімнатній температурі мінімум – ніч. Їх не можна зберігати в холодильнику, оскільки айсінг зіпсується через вологість, найкраще використовувати пластикову або картонну коробку.

Оплата, акції, умови доставки товарів для кондитерів

Інтернет-магазин La-Torta працює як з роздрібними, так і з оптовими покупцями. Ми доставляємо товари по всій Україні, якщо у вашому місті немає нашого магазину, ми надішлемо замовлення поштою «Нова пошта» або транспортною компанією «Укрпошта Експрес».

Ми можемо запропонувати кілька способів оплати товару:

  • готівкою;
  • післяплатою;
  • переказом на карту «ПриватБанк»;
  • через компанію «Укрпошта Експрес».

Система накопичувальної знижки дозволить вам купити товар з ще більшою вигодою. Залежно від суми покупки, ви можете отримати знижку в розмірі 5, 10 або 15%.

Вгору