Кількість
|
Вартість
|
||
|
Серед різноманіття солодкого декору особливе місце займає айсінг – цукрова глазур для прикрашання кондитерських виробів. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати айсінг для пряників, тортів, печива та іншої випічки.
Каталог айсінгу в інтернет-магазині La-Torta
У нашому каталозі ви знайдете глазур для виготовлення об’ємних конструкцій, створення написів і візерунків:
- сухі суміші від Criamo;
- айсінг від IL-Gloss;
- білкові порошки від YERO.
Ви можете обрати упаковку будь-якого об’єму: 100, 200, 250 або 500 грамів.
Переваги айсінгу
Кондитерська глазур дозволяє втілювати в реальність будь-які задумки щодо дизайну. Вона забезпечує рівне матове покриття, не тріскається і не тече завдяки щільній і густій консистенції. Дотичні кольори не змішуються між собою.
Процес приготування глазурі із сухої суміші простий, тому ви можете зробити будь-яку кількість. Готовий айсінг може зберігатися без втрати робочих властивостей кілька днів.
Поради щодо роботи з айсінгом
Використання глазурі – найпростіший спосіб зробити кондитерський виріб ще привабливішим і апетитнішим. Але для того, щоб айсінг на торт вийшов дійсно бездоганним, важливо дотримуватися кількох правил.
Порада 1: Чим дрібніша цукрова пудра, тим краще. Якщо в глазурі будуть крупинки, вона втратить свою пластичність і стане непридатною для виготовлення ажурних фігурок.
Порада 2: Не збивайте глазур для пряників занадто сильно. Початківцям, які ще не мають достатнього досвіду для роботи з глазур'ю, краще використовувати виделку, щоб довести суміш до однорідного стану. Працювати міксером слід на мінімальній швидкості, перенасичений бульбашками айсінг може втратити свою міцність.
Порада 3: Перед використанням порцію айсінгу необхідно вигладжувати, розмазуючи по чистій поверхні за допомогою лопатки. Такий спосіб дозволить позбутися бульбашок повітря.
Порада 4: Переконайтеся в готовності айсінгу: занурте палець у суміш, якщо вона не стікає назад у миску, а залишається на пальці у формі жорсткого піка – глазур для пряників готова.
Порада 5: Вироби з глазурі сохнуть при кімнатній температурі мінімум – ніч. Їх не можна зберігати в холодильнику, оскільки айсінг зіпсується через вологість, найкраще використовувати пластикову або картонну коробку.
Оплата, акції, умови доставки товарів для кондитерів
Інтернет-магазин La-Torta працює як з роздрібними, так і з оптовими покупцями. Ми доставляємо товари по всій Україні, якщо у вашому місті немає нашого магазину, ми надішлемо замовлення поштою «Нова пошта» або транспортною компанією «Укрпошта Експрес».
Ми можемо запропонувати кілька способів оплати товару:
- готівкою;
- післяплатою;
- переказом на карту «ПриватБанк»;
- через компанію «Укрпошта Експрес».
Система накопичувальної знижки дозволить вам купити товар з ще більшою вигодою. Залежно від суми покупки, ви можете отримати знижку в розмірі 5, 10 або 15%.