Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Харчовий свинячий желатин у вигляді дрібних гранул блідо-жовтого кольору. Не має запаху і смаку. Підходить для приготування солодких і несолодких страв.

Це НЕ кошерний продукт.

Желатин - необхідний згущувач в кулінарії і кондирській справі. Він не має запаху або смаку, а також не впливає на колір готового виробу. 
Гарнульований желатин має переваги над листовим в тому, що його вагу можна точніше виміряти.

Желатин харчовий - джерело великої кількості колагену, що робить споживання продуктів з желатином корисним для здоров'я. Крім вмісту колагену, харчовий желатиновий порошок є хорошим джерелом білка. Желатин містить близько 85-90% білка, що робить його корисним інгредієнтом для збільшення вмісту білка в харчових продуктах. Це особливо корисно для людей, які дотримуються дієти з високим вмістом білка або яким потрібно споживати більше білка за станом здоров’я.

 

Форма: гранули дрібні

Сила: 240 bloom

Білок: не менше 85%

Масова частка вологи: до 14%. 

Умови зберігання: в герметичному контейнері при кімнатній температурі, уникаючи прямих сонячних променів і температурних коливань. При відносній вологості не вище 75%.

Термін зберігання: 2 роки.

Вага: 100г

Виробник: HENAN E-KING GELATIN, Китай

 

Спосіб застосування:

1 спосіб.

Для звичайного желе або зaливнoгo: необхідно 25-30г пopoшку жeлaтину нa 1л рідини. 30г – цe 2 cтoлoві ложки з невеликою “гіркою”.

Якщо хoлoдeць жирний (зі свинини), a в желе багато caхapу, то краще трохи збільшити дозування згущувача. Такі пропорції підходять для заливного з язику, риби, холодцю з курки або м'яса без кісток.

Якщо потрібно щільне желе, особливо для прикраси тортів і десертів, то кількість згущувача необхідно збільшити до 40-50г на літр.

 

2 способ. 

Для того, щоб замочити порошковий желатин потрібно використовувати 6 гр. води на 1 гр. желатину силою вище 200 bloom, і 5 гр. води на 1 гр. желатину меншої сили.

Желатин починає танути при 41°С. Для того, щоб він повністю розійшовся, не треба кип'ятити його. Краще дати довше постояти в гарячій рідині без прямого нагріву. Залишити в воді для набухання (10 хвилин).

Покласти в гарячу (близько 60-70°С) рідину, невеликого обсягу - близько 30-50 мл (щоб він розчинився, і було простіше відстежити всі грудочки, перемішати, і при необхідності процідити). Трохи почекати, і гарненько розмішати вінчиком до повного розчинення желатину.

Можна акуратно - трохи підігріти, якщо желатину багато, і температура води сильно впала при його додаванні. Перелити в решту рідини кімнатної температури, гарненько розмішати.

Залежно від рецептури обраної страви охолодити або використовувати в теплому вигляді.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Желатин гранульований E-King 240 bloom, 100гр

В наявності
Артикул: 7503
95 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
додаткові розділи Гранульований желатин, Все для желе, Все для молекулярної кухні, Новинки, Все для низькокалорійних десертів, Желатин
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, Аерокосмічний пр-т (мин. пр-т Гагаріна), 26-А1
    • Одеса, вул. Європейська (мин. Катерининська), 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору