Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Харчовий свинячий желатин у вигляді прямокутних листів (пластин) блідо-жовтого кольору. Не має запаху і смаку. Підходить для приготування солодких і несолодких страв. 

Це НЕ кошерний продукт.

Желатин - необхідний згущувач в кулінарії і кондитерській справі. Він не має запаху або смаку, а також не впливає на колір готового виробу. 
Листовий желатин зручний у використанні - він не розсипається і його зручно зберігати. Листовий желатин швидко розчиняється в воді.

Желатин харчовий - джерело великої кількості колагену, що робить споживання продуктів з желатином корисним для здоров'я. Крім вмісту колагену, харчовий желатиновий порошок є хорошим джерелом білка. Желатин містить близько 85-90% білка, що робить його корисним інгредієнтом для збільшення вмісту білка в харчових продуктах. Це особливо корисно для людей, які дотримуються дієти з високим вмістом білка або яким потрібно споживати більше білка за станом здоров’я.


Форма: пластини

Сила: 240 bloom

Умови зберігання: в герметичному контейнері при кімнатній температурі, уникаючи прямих сонячних променів і температурних коливань. При відносній вологості не вище 75%.

Термін зберігання: 2 роки.

Вага однієї пластини: 5 г

Вага: 50г (± 5г)

Виробник: E-KING GELATIN, Китай

 

Спосіб приготування:

Є два основні варіанти (рецепти) застосування желатину.
Рецепт I. Холодне приготування (крем - страви і збиті вершки)
1. Необхідну кількість листів желатину замочити в перебігу 3-5 хв у холодній воді до утворення м'якої консистенції, після чого віджати.
2. Віджатий желатин розігріти на водяній бані або в мікрохвильовій печі до рідкого стану.
3. Розтоплений желатин охолодити до температури 40-45 ° С. Змішати крем або збитий білок з желатиновим розчином, потім всі разом обережно викласти в форму.
4. Готову страву помістити в холодильник для його подальшого застигання.


Рецепт II. Гаряче приготування (желейні і студнеподібні страви)
1. Необхідна кількість листів желатину замочити в перебігу 3-5 хв у холодній воді до утворення м'якої консистенції, після чого віджати.
2. Додати їх в гарячу, але не киплячу рідину-основу і перемішати до повного розчинення.
3. Готову страву помістити в холодильник для його подальшого застигання.
4. Блюдо відокремити кінчиком ножа від краю форми, потім занурити форму з блюдом ненадовго в гарячу воду і перекинути.

Товар замечательного качества. Спасибо. Жду поступления данного товара, хочу заказать повторно.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Желатин листовий E-King 240 bloom, 10 пластин

В наявності
Артикул: 7501
80 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
додаткові розділи Листовий желатин, Інгредієнти кондитера, Все для ..., Все для желе, Новинки, Желатин
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, Аерокосмічний пр-т (мин. пр-т Гагаріна), 26-А1
    • Одеса, вул. Європейська (мин. Катерининська), 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору