Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчовий свинячий желатин у вигляді прямокутних листів (пластин) блідо-жовтого кольору. Не має запаху і смаку. Підходить для приготування солодких і несолодких страв.
Це НЕ кошерний продукт.
Желатин - необхідний згущувач в кулінарії і кондитерській справі. Він не має запаху або смаку, а також не впливає на колір готового виробу.
Листовий желатин зручний у використанні - він не розсипається і його зручно зберігати. Листовий желатин швидко розчиняється в воді.
Желатин харчовий - джерело великої кількості колагену, що робить споживання продуктів з желатином корисним для здоров'я. Крім вмісту колагену, харчовий желатиновий порошок є хорошим джерелом білка. Желатин містить близько 85-90% білка, що робить його корисним інгредієнтом для збільшення вмісту білка в харчових продуктах. Це особливо корисно для людей, які дотримуються дієти з високим вмістом білка або яким потрібно споживати більше білка за станом здоров’я.
Форма: пластини
Сила: 240 bloom
Умови зберігання: в герметичному контейнері при кімнатній температурі, уникаючи прямих сонячних променів і температурних коливань. При відносній вологості не вище 75%.
Термін зберігання: 2 роки.
Вага однієї пластини: 5 г
Вага: 50г (± 5г)
Виробник: E-KING GELATIN, Китай
Спосіб приготування:
Є два основні варіанти (рецепти) застосування желатину.
Рецепт I. Холодне приготування (крем - страви і збиті вершки)
1. Необхідну кількість листів желатину замочити в перебігу 3-5 хв у холодній воді до утворення м'якої консистенції, після чого віджати.
2. Віджатий желатин розігріти на водяній бані або в мікрохвильовій печі до рідкого стану.
3. Розтоплений желатин охолодити до температури 40-45 ° С. Змішати крем або збитий білок з желатиновим розчином, потім всі разом обережно викласти в форму.
4. Готову страву помістити в холодильник для його подальшого застигання.
Рецепт II. Гаряче приготування (желейні і студнеподібні страви)
1. Необхідна кількість листів желатину замочити в перебігу 3-5 хв у холодній воді до утворення м'якої консистенції, після чого віджати.
2. Додати їх в гарячу, але не киплячу рідину-основу і перемішати до повного розчинення.
3. Готову страву помістити в холодильник для його подальшого застигання.
4. Блюдо відокремити кінчиком ножа від краю форми, потім занурити форму з блюдом ненадовго в гарячу воду і перекинути.