Кількість
|
Вартість
|
||
|
Желатин харчовий гранульований свинячий. Вражає своєю прозорістю, еластичністю і блиском.
Желатин – стабілізатор, загущувач, який використовується для приготування кондитерських виробів. Не впливає на смак, колір і запах готового продукту.
Особливо рекомендований для виробництва продуктів, що вимагають ретельного підходу в якості сировини (торти, желе, мармелад, холодні закуски, освітлення вина і пива).
Пропорції розведення: 1:5 з холодною водою.
Запах: без запаху
Смак: прісний
Колір: від світло-жовтого до жовтого
Сила желатину: 200 блюм, 20 меш
Фракція: дрібні крупинки
Термін зберігання: 36 місяців
Вага: 50гр
Виробник: Ewald, Німеччина