Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванілін - це синтетичний аналог ванілі, що являє собою безбарвні голчасті крупинки з ванільним ароматом. Він значно доступніший за ціною, ніж цільні стручки, тому ванілін можна знайти як практично на будь-якій кухні, так і на великих фабриках із виробництва різних солодощів.
Справжній ванілін має сильний аромат і легку гірчинку в смаку. Він швидко, повністю і без залишку розчиняється в гарячій воді.
Ванілін дуже популярний на ринку прянощів. Його активно додають до десертів і напоїв.
Застосування:
Здебільшого ванілін використовується як ароматизатор у солодощах. Без нього неможливе виробництво морозива, шоколаду, цукерок, хлібобулочних виробів, пудингів, суфле, варення та сиропів.
Рекомендації: рекомендації по дозуванню, кг на 1т готового продукту:
Мучні кондитерські та хлібобулочні вироби 0,2 – 2,5
Креми для тортів, пудинги 0,15 – 0,70
Конфетні маси і начинки, корпуса конфет із помадних,
збивних, молочних мас, пралине, карамель, помадка,
льодяники, жувальна гумка
0,1 – 1,0
шоколад, шоколадна глазурь і шоколадні вироби 0,1 – 1,0
зефир, пастила, лукум 0,15 – 0,70
Кисломолочні, молочні продукти, морозиво 0,1 – 0,80
Склад: мальтодекстрин, Ванілін Регуляр(Норвегія), Ванілін Ароматик(Норвегія) ,
етилмальтол
Вага: 50 грам
Виробник: Україна