Кількість
|
Вартість
|
||
|
Truffle Shells з білого шоколаду – ідеальна база для розкішних трюфелів і брігадейро. Капсули, зроблені з білого шоколаду Callebaut® з вершково-молочним смаком, мають дзвінкий тріск і витончений смак.
Готові шоколадні кульки застосовуються кондитерами для швидкого виготовлення трюфелів, трюфельних цукерок і деяких видів корпусних цукерок. Їх зручний отвір дозволить Вам легко наповнити їх будь-яким рідким ганашем, праліне або кремовою начинкою.
Рекомендації до використання:
Наповніть трюфельні кульки начинкою і дайте стабілізуватися. Далі отвір запечатайте або опустіть капсулу в розтоплений (темперований) білий шоколад, що збереже оригінальний смак, не дозволить витікати начинці та збільшить термін придатності виробу.
Потім прикрасьте капсули на ваш смак. Сфери досить легко піддаються глазуруванню, обсипанню та іншим видам зовнішньої обробки. Ви можете підкреслити їх розкішний білий вигляд, використавши декор з білого шоколаду: стружка Chocolate Shavings, Chocolate Blossoms, Crispearls™.
Області застосування:
• Виготовлення цукерок ручної роботи, трюфелів з рідкою начинкою.
• Виготовлення лоліпоп – цукерок на паличці.
З трюфельними капсулами Ви можете дати волю своїй уяві, граючи зі смаками, текстурами і кольорами!
Склад: какао терте, какао-масло, тростинний цукор, натуральні лецитин і ваніль.
Кількість – 126 штук
Діаметр кульки – 25 мм
Термін придатності – 12 місяців
Виробник – Бельгія
Ціна за 1шт. - 4,45грн