Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інвертний цукровий сироп 81%.
Трімолін – натуральна підсолоджувальна речовина, являє собою солодку пасту без аромату, що використовується в кондитерських виробах для уповільнення процесу кристалізації цукрів.
Трімолін – це інвертований сироп, що не кристалізується. Речовина збереже м'якість, легкість і аромат вашої випічки, а також покращує структуру тіста.
Сироп в два рази солодше цукру. Тому, більше горить, коли використовується у випічці. Вирішити проблему можна шляхом зниження температурного режиму на 15°С при випіканні десертів.
Переваги:
- запобігає кристалізації;
- є стабілізатором і природним консервантом;
- зберігає м'якість, легкість і аромат кондитерських виробів;
- запобігає утворенню льоду в холодних десертах;
- покращує структуру тіста;
- продовжує термін придатності.
Інвертований цукор – відмінний замінник меду в кондитерському мистецтві.
Використовується для:
- надання тісту золотистого відтінку;
- просочення бісквіту;
- створення начинок;
- розщеплення сахарози;
- виготовлення шоколаду для моделювання;
- виготовлення помадки.
Застосовується в приготуванні круасанів, булочок, тортів, тістечок, випічки, крему, цукерок, морозива та сорбетів.
Трімолін використовується замість цукру в тих же частках.
Склад: цукор, вода. Не містить ГМО.
Харчова цінність 100г продукту: вуглеводи - 81г, з них цукру - 81г, білки - 0г, жири - 0г, з яких насичені - 0г, сіль - 0г
Поживна цінність: 377 кДж/ 324 Ккал
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, подалі від хімічних або непридатних для їжі продуктів. При температурі нижче 2°С продукт може кристалізуватися. В такому випадку, продукт можна використовувати в кристалічному вигляді або розігріти при температурі 70-75°С для розтоплення кристалізованої частини.
Строк придатності: 12 місяців
Вага: 200грам
Виробник: Laped, Італія
Залежно від налаштувань Вашого екрану, відтінок може відрізнятися!