Кількість
|
Вартість
|
||
|
Трафарет це швидкий і легкий спосіб декору кондитерських виробів. За допомогою трафарету Ви можете прикрасити торти, печива, пироги, желе, пряники і багато іншого.
З трафаретом можна використовуватися сухі (цукрова пудра, какао, кориця та ін) і рідкі продукти (шоколад, Айсінг, крем, барвники і т.к),
а також Ви можете використовувати його з аерографом
Розмір трафарету 25см х 15см
Інструкція для рідких продуктів (на прикладі айсінгом):
Зверніть увагу, що при роботі з видом продуктів поверхню кондитерського виробу не повинна бути липкою
1. Помістити трафарет на кондитерський виріб
2. Ви можете закріпити трафарет (на відео вказано кілька способів), або утримувати трафарет з одного боку
3. Візьміть невелику кількість айсінгом і за допомогою шпателя рівномірно розподіліть його по поверхні
4. Видали надлишки айсінгом
5. Акуратно зніміть трафарет
Інструкція для сухих продуктів (на прикладі какао):
При роботі з даним видом продуктів поверхня повинна бути липкою, щоб какао зміг приклеїтися до поверхні
1. Потрібно змастити поверхню трафарету жиром, щоб какао зміг приклеїтися до трафарету і надлишки не потрапили на кондитерський виріб
2. Рясно посипте поверхню какао (якщо Ви хочете посипати боковину, необхідно утримувати свій виріб під кутом 45 °)
3. Акуратно зніміть трафарет