Кількість
|
Вартість
|
||
|
Перфорована силіконова форма використовується для приготування французьких багетів, або для підігрівання вже готових. Перфороване дно необхідне для правильної циркуляції повітря, через що випічка має хрустку скоринку і легко відділяється від молда.
У формі можна випікати одразу 4 багети.
Загальний розмір форми: 33,5х23,5 см
Розмір комірок: 20х6 см
Глибина комірки: 2 см
Матеріал: термостійкий силікон.
Витримують температуру від -60 до +220°С.
Очищення і догляд:
* Легко миються вручну або в посудомийних машинах.
* Рекомендується періодично замочувати форми в киплячій воді на 10-20 хв. Це дозволить видалити з пор силікону жир, який вбрався.
Використання:
* Ці гнучкі, антипригарні форми не вимагають мастила жирами і дозволяють легко, без пошкодження вийняти продукт: досить акуратно вивернути форму, попередньо трохи охолодивши її.
* Використовуючи форми для випічки, помістіть їх на решітку або деко. Рівномірне пропікання досягається завдяки високій теплопровідності якісного харчового силікону.
Застереження:
* Не використовувати силіконові форми безпосередньо на вогні, грилі, конфорці.
* Не розрізати продукт в силіконових формах.
* Не мити форми металевою губкою.
Залежно від налаштувань Вашого екрану, відтінок товару на фото може відрізнятися від реальності!
Колір замовлених виробів може відрізнятися від фото. Бажаний колір уточнюйте у менеджера, або пишіть в коментарі до замовлення!