Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сусальне золото - це дуже тонкі аркуші золота, які зазвичай використовуються в декоративних цілях. Термін "сусальне" походить від слова "сусаль", що означає лице, лицьова поверхня.
Харчове сусальне золото давно використовується в кулінарії. Воно абсолютно безпечне для здоров'я, не викликає ніяких алергічних реакцій і не змінює смак та аромат страви.
Застосування:
Сусальне золото використовується для прикраси кондитерських виробів: тортів, шоколаду, печива та інших десертів. Так як сусальне золото не розчиняється в рідині, його можна додавати в різні напої.
Оформлення десерту золотом додає йому вишуканість, шарм і завершеність!
Рекомендації з використання харчового золота (на прикладі торта, покритого кондитерською мастикою):
1. Невелику поверхню, на яку потрібно нанести харчове золото, злегка зволожте водою (це можна зробити за допомогою паперової серветки) або парою.
2. Плавним рухом руки, прикладіть лист з сусальним золотом до змоченої поверхні і акуратно розгладьте його в одному напрямку (харчове золото має властивість рватися).
3. Зніміть паперовий лист.
4. Золотий декор готовий.
Золото: 24 карата
Розмір: лист 83*83мм
Країна виробника: Англія