Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімаційне сушіння - процес, при якому заморожена сировина поміщається в низькотемпературний вакуум і кристали льоду в продукті сублімуються в водяну пару, в той час, як клітинна структура оригінального продукту залишається незмінною.
Незважаючи на те, що в процесі сублімації фрукти і ягоди втрачають свою вагу, проведені дослідження показали, що природні антиоксиданти, вітаміни, мінеральні речовини, що містяться в м'якоті свіжих плодів і ягід, після сублімаційного сушіння зберігаються на 95%.
Використовуючи сублімовані ягоди в кулінарії можна не турбуватися, що готовий пиріг або коктейль доведеться підфарбовувати або додавати ароматизатор. Аромат від ягід настільки сильний, а головне - натуральний, що ніяких добавок не вимагає.
Застосування:
Вологість сублімованих ягід не перевищує 8%, тому їх часто використовують в размолотом вигляді як для додавання в тісто, креми, коктейлі, так і напої.
Сублімовані фрукти використовуються як натуральна смакова добавка в чаї, каші, мюслі, шоколад і різну випічку. Дуже добре підходять для приготування фруктових морсів і соків (залити теплою водою на 10-20 хвилин).
Спосіб приготування:
На 10 г сухого продукту додати 100 мл теплої (20-40°C) води, перемішати. Через 2-3 хвилини продукт готовий до вживання.
Склад: 100% полуниці.
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 4,9 г
- жири - 2,5 г (насичені - 0,14 г)
- вуглеводи - 84,9 г (цукри - 54 г)
Енергетична цінність: 381 кКал / 1595 кДж
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: при температурі не вище 18ºС та відносній вологості не більше 70%, в герметично закритій упаковці.
Вага: 50 грам
Виробник: Україна