Кількість
|
Вартість
|
||
|
100% класичний бельгійський молочний шоколад.
Шоколадні палички Barry Callebaut – термостабільні палички, виготовлені з молочного шоколаду, який має чарівний молочний смак і насичений аромат, що поєднує в собі какао і карамельно-вершкові відтінки.
Завдяки особливому рецепту з меншим вмістом какао-масла, шоколад відмінно витримує температуру випікання до 200°C і зберігає всі свої властивості звичайного натурального шоколаду, і не згорає.
Форма у вигляді вузького бруска зручна для загортання в тісто.
Затосування:
Молочні палички ідеальні для випічки: французьких круасанів, булочок, пирогів, тістечок, слоек.
Просто покладіть паличку і оберніть тістом, при випічці начинка не витече, а після випікання шоколадна начинка стане м'якою і залишиться такою навіть після охолодження готового виробу.
Шоколад відрізняється глянсовим блиском і може використовуватися також як декор.
Вміст какао-продуків: 30,2%
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному темному місці.
Термін зберігання: 24 місяці
Розмір: довжина – 8 см, ширина – 2 см
Вага: 100 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія