Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська глазур приємного рожевого відтінку з насиченим полуничним смаком та ароматом.
Шоколадні диски "Полуничні" – високоякісна глазур у вигляді «монеток» з високою температурою плавлення, застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги глазурі:
- володіє прекрасними органолептичними властивостями;
- після покриття при нарізці на поверхні виробів не утворює тріщин, має рівне, тонке покриття;
- містить тільки натуральні барвники;
- висока пластичність;
- не вимагає темперування;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Полуничні монетки використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів, для зовнішнього покриття тортів, розпису та декорування десертів, печива, пряників, зефіру, здоби. Підходять для виготовлення і виливки шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас.
Також можна застосовувати в якості наповнювача в різних видах тіста, в кремах, начинках, для морозива, ганашу або вживати як самостійний продукт.
Рекомендації по роботі з глазур'ю:
- Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне, тонке і міцне покриття.
- Рекомендована температура при глазуруванні 42-45°С. Повторний розігрів глазурі не бажаний.
- Робоча температура – 30-35°С.
Склад: цукор, жир рослинний, суха молочна сироватка, молоко сухе знежирене, емульгатор (соєвий лецитин), кислота молочна, ароматизатор "йогурт-полуниця", барвник синтетичний (Е124), ароматизатор ванілін. Може містити сліди молочних продуктів, горіхів, арахісу, глютену.
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 3,9 г
- жири - 31,1 г
- вуглеводи - 62,4 г
Енергетична цінність на 100 г: 533 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості не більше 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямих сонячних променів.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 250 грам
Відхилення від маси: +-10гр
Виробник: ТОВ "MIR", Україна