Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадні диски (чорні) – високоякісна кондитерська глазур у вигляді «монеток» темного кольору з високою температурою плавлення, застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги глазурі:
- володіє високими органолептичними властивостями;
- проста і зручна у використанні;
- висока пластичність;
- не вимагає темперування;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- має не зникаючий блиск;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Шоколадні монетки, виготовлені на основі какао-масла, застосовуються:
- для глазурування кондитерських виробів;
- для моделювання об'ємних шоколадних прикрас;
- в якості наповнювача в різних видах тіста, в кремах, начинках, для морозива, ганашу;
- для відливання фігурок;
- для декорування тортів, тістечок, десертів, здоби;
- як готовий, самостійний продукт.
Рекомендації по роботі з глазур'ю:
- Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне тонке і міцне покриття.
- Температура при глазуруванні повинна бути 42-45°С. Повторний розігрів глазурі не бажаний.
- Робоча температура – 30-35°С.
Склад: цукор, жир рослинний, какао порошок, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор "Шоколад", сіль кухонна. Без ГМО. Може містити сліди молочних продуктів, арахісу, горіхів, глютену.
Вміст какао-масла: 16-18%.
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 4,5 г
- жири - 34 г
- вуглеводи - 55 г
Енергетична цінність на 100 г: 534 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямих сонячних променів.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 250 грам
Відхилення від маси: +-10гр
Країна-виробник: Україна