Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Темний шоколад Cacao Barry Ocoa 70% - особливий шоколадний кувертюр c приємним смаком какао і легкою кислинкою, яка розкривається відтінками червоних, чорних ягід і цитрусових.
Зроблений з чистих какао-бобів з використанням методу Q-Fermentation. Завдяки новій контрольованій технології ферментації гіркий шоколад має ще більш насичений і яскравий смак. Є не термостабільним.
Широко застосовується при виготовленні шоколадних плиток, цукерок, кремів, мусів та бісквітів. Використовується в якості декору, начинки, інгредієнта до подачі сирів, для глазурування фруктів і покриття тортів.
Добре поєднується з наступними продуктами: паприка, кориця, ваніль, груша, чорна смородина, абрикос, морські гребінці, солод, ямайський перець, гвоздика, клиновий сироп.
Спосіб використання шоколаду: необхідну кількість інгредієнта темперувати при температурі не вище 45°C, відразу ж вилити у форми для відлиття фігурок, після чого поставити форми на холод.
Дозування: 10-100г.
Склад: 70% какао, 38,7% жири.
Походження какао-бобів: західно-африканські какао-боби з республіки Кот-д'Івуар, сорт Форастеро.
Текучість: 4 краплі
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 1кг
Виробник: Бельгія