Кількість
|
Вартість
|
||
|
Скарб тонкощів в сімействі цитрусових, юзу – класика азіатської гастрономії.
Шоколад Inspiration Yuzu має яскравий і свіжий смак у всій своїй інтенсивності і дозволяє підібрати інші аромати, пов'язані з ним; з особливою спорідненістю з темним шоколадом, кокосовим горіхом і травою.
Виготовлений без застосування барвників і ароматизаторів, тільки з порошком юзу і маслом какао.
Ноти цитрусової родзинки, супроводжувані свіжими фруктами величі. Yuzu Inspiration розкриває ароматичне багатство суміші грейпфрута, мандарина і лайма.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і шанувальники солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою плинністю;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання в начинки, муси, креми і глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення – 45-48°C;
- температура кристалізації – 26-27°C;
- температура для роботи – 28-29°C.
Склад: цукор - 52,0%, какао-масло - 35,9%, порошок з малини, емульгатор - 0,6%. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в сухому приміщенні при температурі 16-18°С.
Вага – 50 грам (приблизно 13шт)
Виробник – Франція