Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад зі смаком полуниці Inspiration Strawberry Valrhona – французький шоколад преміум класу, зроблений з максимальною строгістю відповідно до технологічних вимог, відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки.
Особливий шоколад Inspiration Strawberry Valrhona виготовлений з полуниці і какао-масла та поєднує в собі інтенсивний і вишуканий смак полуниці з унікальною текстурою шоколаду та кольором ягід.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і шанувальники солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою плинністю;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання в начинки, муси, креми і глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення – 45-48°C;
- температура кристалізації – 26-27°C;
- температура для роботи – 28-29°C.
Склад: цукор - 39,5%, какао-масло - 37,9%, порошок з полуниці - 14,2%, сушений глюкозний сироп - 7,9%, емульгатор - 0,6%. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в сухому приміщенні при температурі 16-18°С.
Вага – 50 грам (приблизно 13шт)
Виробник – Франція