Кількість
|
Вартість
|
||
|
Краплі на 100% складаються з молочного бельгійського шоколаду зі зниженим вмістом какао-олії. За рахунок цього добре витримують температуру до 200°C і зберігають всі свої характеристики, не згорають, не плавляться навіть при звичайній кімнатній температурі; стійкі до окиснення. Мають добре збалансований смак та чудовий аромат. Надають кондитерським виробам приємного смаку та оригінального зовнішнього вигляду. Застосування: Випічка зі шматочками шоколаду всередині – один з найпопулярніших ласощів, але не всі знають, що для його приготування потрібно використовувати не звичайний шоколад, а термостабільний. Використовується для приготування цукерок, тортів, бісквітів, тістечок, круасанів, мафінів, солодких начинок. Рекомендуємо: додавати краплі в тісто в останній момент і недовго збивати, щоб запобігти деформації крапель і тісто не встигло пофарбуватися в шоколадний колір. Плинність: 3 краплі Склад: терте какао, цукор, знежирене молоко, сухе незбиране молоко, безводний молочний жир, соняшниковий емульгатор лецитин, екстракт ванілі. Без ГМО. Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 20°C та відносній вологості повітря не більше 60% Вага: 200 грам Виробник: "Veliche", Бельгія