Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад Callebaut Caramel 31,2% об'єднав в собі багатий смак культового молочного шоколаду та справжню карамель.
Кінцевий результат – чудовий, смачний вершково-молочний шоколадний кувертюр з багатим відтінком золотисто-коричневої карамелі.
Бельгійський шоколад випускається в каллетах діаметром 1,5-1,7 см.
З ароматизованими каллетами, які мають стандартну плинність, можна працювати, як зі звичайним молочним шоколадом: він так само плавиться, темперується та охолоджується. Є не термостабільним.
Шоколад Caramel можна вживати в натуральному вигляді, а також він ідеально підходить для створення смачних начинок, мусів, кремів, шоколадних батончиків. Використовується для декорування, приготування ганашу, глазурування цукерок, виливки форм та фігурок. Крім того, такий шоколад застосовують в якості карамельного ароматизатора.
Шоколад зі смаком карамелі добре поєднується з бананом, ківі, полуницею, зеленим яблуком, лаймом, фундуком та французькою сіллю fleur de sel.
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, захищеному від світла, вологи, запахів, паразитів при температурі від 15°C до 18°C та відносній вологості до 70%.
Вага: 100 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія