Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не поширюється!
Універсальний молочний шоколад з ядром какао-боба.
Шоколад рецептури 823NV – справжній шоколад бельгійського виробництва, що характеризується високою якістю і чудовим смаком.
Молочний шоколад Callebaut відрізняється насиченим теплим кольором, має гармонійно збалансований смак, в якому ідеально поєднуються какао, молоко та карамель.
Його можна поєднувати з цілою низкою інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних або лікерних.
Шоколад випускається в спеціально розроблених для швидкої плавки крапельках – каллетах. Це невеликі шоколадні монетки, які, завдяки своєму розміру, швидко нагріваються (чого не можна сказати про плитки або блоки) і перетворюються в рідкий стан. Крім того, каллети зручно дозувати.
Застосування:
Високоякісний натуральний бельгійський шоколад має стандартну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, створення фігур з шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також для покриття кондитерських виробів.
Використовується для глазурування і ароматизації мусів, ганашів, бісквітів, кремів, соусів.
Дуже добре поєднується з: корицею, ваніллю, гвоздикою, лавровим листом, кардамоном, манго, абрикосом, лимоном, коньяком (арманьяк), горіхами макадамії, трюфельним маслом, лавандою.
Плинність: 3 краплі
Склад: цукор, какао маса, сухе незбиране молоко, масло какао, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль. Не містить ГМО.
Вміст какао-продуктів: какао 33,6%, молока 20,8%.
Походження бобів: в основному какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero.
Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому (відносна вологість не більше 70%) і без різких запахів приміщенні при температурі 12-20°С.
Вага: фабрична упаковка 2,5 кг
Виробник: Callebaut, Бельгія