Кількість
|
Вартість
|
||
|
Темний шоколад Natra Cacao 70% – високоякісний чорний шоколад екстра-класу у вигляді монеток діаметром 25 мм і вмістом какао 70%.
Шоколад виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок, зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Володіє багатим, насиченим смаком, з прекрасно витриманою рецептурою і співвідношенням між солодким і гірким смаком.
Переваги:
- дає можливість відпливу шоколадних фігур будь-якої складності;
- незмінні характеристики смаку (збалансоване поєднання кислоти, гіркоти та солодкості);
- стабільна кристалізація з утворенням блискучої поверхні;
- ідеальна текстура – не розтікається і залишається гладкою під час плавлення.
Натуральний шоколад використовується для приготування цукерок, трюфелів, праліне, начинок, глазурі, печива, бісквіту, крему, морозива, застосовується в шоколадних фонтанах.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду "Natra Cacao" розігрійте на водяній бані при температурі 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W.
Інструкція по темперуванню:
- температура плавлення / розчинення до 45ºC;
- темперування до 28-32ºC;
- кристалізація при 10-15ºС протягом 15 хвилин.
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю і шоколадними сурогатами.
Плинність: 4 краплі
Склад: какао терте, какао порошок, цукор, масло какао, екстракт натуральної ванілі.
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі +16°С +20°С та відносній вологості повітря не більше 60%.
Вага – 200 грам
Виробник – Іспанія