Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний чорний шоколад з вмістом какао тертого 72%.
Темний шоколад відрізняється насиченим ароматом та гірким смаком, гладкою текстурою і гарною плинністю. Не містить глютен і ГМО.
Застосування:
Кондитерський гіркий шоколад 72% підходить для приготування ганашу, кремів, мусів, начинок, шоколадного декору, морозива і випічки. Використовується для виробництва шоколадних плиток, фігур, цукерок, покриттів кондитерських виробів.
Найбільш гармонійно чорний шоколад поєднується з осінніми фруктами (інжир, гранат), фундуком, волоськими горіхами, а також алкоголем для приготування праліне. Темний шоколад нерідко використовується в рецептах цукерок трюфелів.
Рекомендації до використання:
Необхідну кількість шоколаду розігрійте на водяній бані при температурі 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W. Темперувати і використовувати при температурі 28-32ºС. Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю.
Вміст какао: 72%.
Калорійність гіркого шоколаду 72% какао становить близько 589 ккал.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 10-20°С і максимальній вологості 50%.
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 200 грам