Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад білий Barry Callebaut 30,4% – високоякісний бельгійський карамельний шоколад, створений з карамелізованого цукру і карамелізованого молока.
Gold володіє легким солодким ароматом і насиченим, але при цьому збалансованим шоколадним карамельним смаком з багатими нотками іриски, вершкового масла, вершків і чудової дрібки солі.
Шоколад має теплий карамельний блідо-бурштиновий колір із золотистим відтінком, який підходить практично для будь-якого застосування.
Шоколад Callebaut використовують: для соусів, декору, для виготовлення цукерок, створення фігур з шоколаду за допомогою спеціальних молдів, для покриття кондитерських виробів і морозива.
Рекомендації по обробці:
- нагрівання не вище 45°С;
- темперування: нагрів до 45°С, охолодження до 27°С, повторне нагрівання до 29-30°С (макс. до 31,5°С);
- температура глазурування: 20°С.
Плинність: 3 краплі (середня)
Склад: какао-масло 30,4%, молочний жир 6,7%, знежирене молоко 21,6%.
Вміст какао-продуктів: 30,4%.
Походження какао-бобів: Кот-д'Івуар, Гана і Еквадор.
Умови зберігання: зберігати в сухому місці при температурі +12-20°С, відносна вологість не більше 70%.
Характеристики:
У вигляді: каллет
Термостабільність: не термостабільний
Вага: 400 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія