Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад білий Mir Chocolate (26%) – білий шоколад високої якості у формі плитки.
Виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок та добавок, зберігає всі свої властивості та корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Рекомендується плавити і темперувати шоколад на водяній або паровій бані, щоб уникнути його перегріву.
Підходить для глазурування, цукерок, тортів, випічки, ганаша, лиття порожніх фігур, вишуканого декору. Можливе одержання шару шоколаду при глазуруванні завтовшки не більше 1 мм. Підходить для шоколадних фонтанів.
Текучість: 2 краплі
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, соєвий лецитин, ароматизатор ванілін. Може містити сліди горіхів, арахісу. Без ГМО.
Вміст какао продуктів: 26%.
Харчова цінність 100г продукту:
- жири – 31,3 г (з них насичені 18,8 г)
- вуглеводи – 55,5 г (з них цукор 50,8 г)
- харчові волокна – 1,5г
- білки – 9,0г
- сіль – 0,48г
Енергетична цінність на 100 г: 2255 кДж (539 кКал)
Умови зберігання: при температурі 18(+/- 5ºС) градусів та вологості на біліше 75%.
Вага: 1,2 кг
Виробник: Україна