Кількість
|
Вартість
|
||
|
Італійський білий шоколад Ariba в формі діаманту – високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.
Особливості:
- Шоколад Аріба виробляють з натуральних інгредієнтів, тому підходить для дітей.
- Має м'який молочно-ванільний смак, інтенсивний аромат і розсипчасту текстуру.
- Весь шоколад готовий до вживання без додаткової обробки.
Використовується для приготування цукерок, плиток, для глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, ганаша, десертів, а також для виробництва шоколадних прикрас (фігурок), застосовується в шоколадних фонтанах і фондю.
Білий шоколад вимагає темперування.
Темперування шоколаду ручним способом:
1. Розтопити шоколад до температури 45-50°С, перемішати до однорідного стану.
2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28°С.
3. Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остиглою частиною 1/4 шоколаду.
4. Перемішати до температури 30-32°С.
Рекомендації при темперуванні:
- Під час темперування – шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
- У процесі темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
- При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
- Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
Плинність – 4 краплі
Шоколад Ariba має сертифікат кошерності.
Склад: цукор, какао-масло (31%), знежирене незбиране сухе молоко, емульгатор (соняшниковий лецитин E322), натуральний екстракт ванілі, ароматизатор. Продукт не містить пальмового масла.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°С.
Вага – 200 грам
Виробник – Італія, Master Martini