Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей незвичайний білий шоколад має шовковисту текстуру з гармонійним оксамитовим смаком, і дарує м'яке відчуття свіжого молока із солодким відтінком. У роті відчувається невимушений і в той же час багатий вершковий смак. Продукт має знижений вміст цукру.
Особливості та застосування:
Шоколад від Barry Callebaut визнаний кондитерами і шоколатьє в усьому світі. До складу шоколаду Velvet входить більше какао-масла, ніж в інших його видах, і знижений вміст цукру (що робить його менш солодким).
Маючи середній рівень густоти, бельгійський шоколад може бути використаний для глазурування і ароматизації кондитерських виробів, для відливання шоколадних фігурок і корпусних цукерок. Застосовується також в якості начинки для цукерок, мусів і ганашу, підходить для велюру.
Velvet ідеальний в найрізноманітніших комбінаціях: від незвичайних спецій таких, як грецький шафран, до незвичайних фруктів. Ніжний, м'який характер цього білого шоколаду розкриває весь свій смаковий букет.
Випускається у вигляді шоколадних монеток – каллет, завдяки чому швидко плавиться, зручно дозується та економно витрачається.
Текучість: 3 краплі
Склад: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор. Не містить ГМО.
Вміст: мін. какао 33,5%, молока 23,3%, жир 33,5%.
Походження какао-бобів: какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero.
Умови зберігання: зберігати в сухому місці, при температурі +12-20°С, відносна вологість не більше 70%.
Вага: 1 кг
Виробник: Callebaut, Бельгія