Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад 27% від ТМ Barry Callebaut має гармонійний вершково-молочний смак з нотками ванілі. Шоколад має шовковисту структуру, яка підходить для начинок, відливки форм, драже та використанні в ганаші.
Цей шоколад має невелику текучість, тому він підходить для відливки середніх та великих фігур.
Склад: цукор, какао-масло 27%, сухе цільне молоко, емульгатор (соєв.лецитин), натуральний ванільний ароматизатор.
Текучість: 2 краплі
Енергетична цінність: 557 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 6,3 г
- жири 33,6 г (насичені - 20,2 г)
- вуглеводи 57,2 г (цукри - 56,8 г)
Термін придатності: 12 місяців
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C
Країна-виробник: Бельгія