Кількість
|
Вартість
|
||
|
Порошок до печива (розпушувач для тіста) – харчова добавка в борошняні кондитерські вироби для надання їм пишності і легкості.
Підходить для випікання кексів, тортів, печива, пряників, та інших кондитерських виробів.
Cпосіб застосування: порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури.
Дозування: 10-25г на 1 кг борошна, в залежності від виду тіста та рецептури можна регулювати кількість порошку.
Склад: борошно пшеничне в/с, натрію дигідропірофосфат (Е450і), сода харчова (натрій двовуглекислий). Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму.
Поживна цінність на 100г продукту:
Енергетична цінність: 502,7 кДж, 118,4 ккал
жири 0,4г, з них насичені жирні кислоти 0,06г, вуглеводи 25г, з них: цукри 0,6г, крохмаль 22,8г, білки 3,7г, сіль 0,0г
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 25 та відносній вологості повітря не вище 75%. Після відкриття зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб.
Строк придатності: 12 місяців
Вага: 50гр
Виробник: Україна