Кількість
|
Вартість
|
||
|
Амоній бікарбонат Dr. Oetker використовується в якості розпушувача для приготування випічки. Він надає їй легкість і м'якість, не залишаючи при цьому будь-якого специфічного смаку або запаху.
Особливості:
- надає випічці м'якість, пористість і легкість;
- добре розчиняється.
Амоній зручно придбати в невеликому пакетику, так як Ви зможете витрачати його відразу, при цьому правильно розрахувати необхідну кількість продукту. Найкращий результат в кулінарії дає амоній, який до використання не контактував з повітрям.
Дозування: 1 пакетик розрахований на 500г борошна.
Перед додаванням амонію Dr. Oetker в тісто слід розчинити його в столовій ложці рідини, а також з точністю дотримуватися всіх пропорцій.
Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці.
Вага: 7гр
Виробник: Dr.Oetker, Румунія