Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно гречане відноситься до продуктів без глютену. Особливо важливі такі продукти для діабетиків, алергіків.
З гречаного борошна готують млинці, млинчики, оладки, млинцевий пиріг (дріжджові / бездріжджові). Печуть хліб, кекси, печиво, готують вареники, сирники тощо.
Корисні властивості гречаної муки:
- борошно зберігає всі корисні властивості зернової гречки;
- містить антиоксиданти;
- має високий вміст білків: за їхньою кількістю конкурує з м'ясом;
- має невисоку калорійність;
- містить велику кількість вітамінів і мінералів, а також 8 амінокислот. Чемпіон за наявністю бору, заліза, магнію, міді.
Борошно рекомендується для здорового, спортивного, вегетаріанського харчування. Також для випадків суворої безглютенової дієти.
Склад: борошно гречане органічне.
Поживна цінність на 100г: жири 2,0г, з них насичені жири 0,3г, вуглеводи 70,9г, з них цукри 1,4г, білки 9,0г
Енергетична цінність на 100г: 1452.82 кДж \ 347 кКал
Умови зберігання: зберігати в сухому, темному, добре вентильованому приміщенні в закритій упаковці при температурі не вище +25ºC та при відносній вологості не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 500г
Виробник: Україна, Сто Пудів