Кількість
|
Вартість
|
||
|
Перфорована силіконова форма для випічки.
За рахунок перфорації форми, тепло рівномірно розподіляється по всій поверхні, дозволяючи уникнути конденсату. Готовим результатом Ви отримуєте хрустку випічку.
Рекомендації щодо застосування:
1. При першому використанні: вимити форму теплою водою.
2. У процесі приготування використовуйте кухонний інструмент (ніж, лопатка) з дерева, пластику або силікону.
3. Перед заповненням поставте силіконову форму на основу - деко, решітку або круг мікрохвильовій печі. Наповнену форму переміщайте тільки на підставці.
4. Рекомендована температура для випічки ~ 230С.
5. Перед витяганням випічки із силіконової форми дайте їй трохи охолонути, обережно відігніть краю форми.
6. Після використання вимийте форму з використанням гелів для миття посуду.
Запобіжні заходи:
* Не ставте силіконову форму на відкритий вогонь, безпосередньо на газову або електричну конфорку,
* Не мийте силіконову форму для випічки дряпаючими абразивними засобами.
Розмір загальний: 75,5 х 40 см
Діаметр кола: дно - 15 см, верх - 17 см, висота - 1,5 см
Кількість кіл на формі: 8шт.