Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчовий гліцерин - прозора тягуча рідина, що має злегка солодкуватий смак, без запаху.
Повністю натуральна речовина, безпечна для дорослих і дітей. На відміну від аптечного аналога, харчовий гліцерин проходить суворий контроль якості, не містить сторонніх добавок та домішок. Це кошерний інгредієнт.
Гліцерин застосовують як розчинник для сухих харчових барвників, витяжок і ароматизаторів. Виконує функції зволожувача і підсолоджувача, а також допомагає продовжити термін зберігання продуктів. Виступає як емульгатор, тобто змішує не з'єднувані інгредієнти.
Гліцерин на рослинній основі використовується в харчовій промисловості для поліпшення властивостей хлібобулочних і кондитерських виробів.
Додавання гліцерину має безліч переваг:
- мастика стає м'якою, податливою і пластичною, не тріскається;
- запобігає "посивінню" шоколаду;
- крема стають більш однорідними і густими;
- бісквіт довше залишається свіжим і соковитим;
- в хлібобулочних виробах уповільнює процес черствіння;
- цукерки, зефір, мармелад, суфле здобувають приємний солодкуватий смак і стають м'якшими;
- підвищує клейкість макаронних виробів, а також тіста для пельменів, вареників, чебуреків.
Крім випічки та кондитерських виробів гліцерин застосовують при виготовленні лікерів, горілки та інших напоїв, що не містять алкоголь.
Рекомендації по використанню: перед вживанням гліцерин у флаконі слід ретельно збовтати і розбавити необхідну кількість рідини в воді.
Умови зберігання: зберігати речовину в закритому вигляді; в сухому, захищеному від високої температури і високої вологості місці, не допускати попадання прямих сонячних променів.
Об’єм: 100 мл
Виробник: Criamo, Україна