Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний гелевий ароматизатор виробляється з натурального ванільного екстракту і порошку ванільних бобів.
Застосування:
Натуральний ароматизатор для приготування ванільного морозива з тонко ванільним смаком в яскраво-жовтому відтінку. Ванільний ароматизатор ідеально підходить для виробництва ванільних кремів, пудингу, начинок, печива, тортів, для різних хлібобулочних і кондитерських виробів, а також використовується для коктейлів та напоїв.
Переваги натуральних харчових ароматизаторів:
• простота і зручність в застосуванні;
• покращують натуральні аромати інгредієнтів;
• надають більш насичений натуральний смак;
• дозволяють надати натуральним інгредієнтам смаки, інгредієнтів, яких немає в рецептурі;
• насичують смаком і ароматизують інгредієнти без смаку або запаху.
Дозування для приготування:
30 г: 1000 г вершків,
40 г: 1000 г крему,
25 г: 1000 г начинки,
30 г: 1000 г ганаша,
40 г: 1000 г суміші для морозива,
40-50 г для випічки 1 кг тіста
Важливо! Після додавання ароматизатора необхідне ретельне перемішування - для кращого розподілу аромату в продукті.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, в закритій упаковці, при відносній вологості не більше 75%.
Вага - 100 грам
Виробник - Німеччина "Heinrich Karow"