Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний гелевий ароматизатор високої якості з 50% vol.alcohol.
Ароматизатор зі смаком рому надає яскравий аромат і насичений зігріваючий смак кондитерським виробам, який повністю розкривається в поєднанні з різними складовими.
В кондитерській промисловості ідеально підходить для ароматизації випічки, кремів і мас. Ароматизатор рекомендується для виготовлення трюфелів та всіх напіврідких начинок. Застосовується для приготування морозива.
Дозування здійснюється приблизно в такому ж співвідношенні, як і спиртні напої. Перевага полягає в кращій обробці і в тому, що тісто, маси і начинка не розріджуються, а мають кращу стабільність і аромат.
Переваги натуральних харчових ароматизаторів:
• простота і зручність в застосуванні;
• покращують натуральні аромати інгредієнтів;
• надають більш насичений натуральний смак;
• дозволяють надати натуральним інгредієнтам смаки, інгредієнтів, яких немає в рецептурі;
• насичують смаком і ароматизують інгредієнти без смаку або запаху.
Дозування для приготування:
30 г: 1000 г вершків,
40 г: 1000 г крему,
25 г: 1000 г начинки,
30 г: 1000 г ганаша,
40 г: 1000 г суміші для морозива,
40-50 г для випічки 1 кг тіста
Важливо! Після додавання ароматизатора необхідне ретельне перемішування - для кращого розподілу аромату в продукті.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, в закритій упаковці, при відносній вологості не більше 75%.
Вага - 100 грам
Виробник - Німеччина "Heinrich Karow"