Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насичений високоякісний ганаш з 60% білого шоколаду.
В основі Creme a la Carte від Callebaut® лежить ганаш з білого шоколаду, в складі якого 60% темперованого білого шоколаду, 22% вершків і крапелька алкоголю.
Ганаш має багатий ніжний вершковий смак, який залишає приємне відчуття в роті, м'яку текстуру і є зручним в роботі.
Застосування і особливості начинки Callebaut:
Начинка готова до використання. Ідеально підійде для створення ваших фірмових рецептів, ви можете додати їм хрусткої текстури, використавши бразильський горіх, подрібнену каву, смажене насіння.
Після розм'якшення ганаш набуває потрібну текстуру, тому може бути використаний в якості наповнювача в формованих виробах з шоколаду, наприклад, цукерках, шоколадних батончиках і чашечках. Застосовується як начинка для склеювання макаронс, прошарок в десертах; підходить для тортів, трюфелів, топінгів.
Ганаш не вимагає темперування. Просто розм'якшіть/підігрійте його (при температурі не більше 35°C) перед тим, як наповнити їм трюфельні капсули або формовані шоколадні вироби.
Більш того, Creme a la Carte відрізняється унікальною технологічною стабільністю і має довгий термін зберігання в складі цукерок.
Склад: шоколад 59%, вершки 24,9%
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 200 грам
Виробник: Бельгія